Mennyit eszik kb. egy 3es fel-4 honapos baba?
Figyelt kérdés
Az en babam 2-3 hete 3-4 orankent eszik anyatejet(neha potolnom kell tappal),40-70 milit,tehat altalaban 200-400milit egy teljes nap.Nagyon lassan hizik.tobb mint egy het mulva lessz 4 honapos,67 centi es 5800gm sincs.Mit tehetnek hogy meghozzam az etvagyat?2009. márc. 12. 14:00
1/4 anonim válasza:
Miért gondolod, hogy a te babáddal valami baj van? Nem egyformán fejlődnek a kicsik, de csak akkor kezdj el aggódni ha hetente nem hízik egyáltalán semmit. Igazából a mérete és a súlya teljesen normális. Vannak olyan babák akiknek kisebb az étvágya, de ez még nem jelenti azt hogy baj lenne. Szerintem ne aggódj a méretei alapján teljesen rendben van. Az én kislányom is ennyi idős és kb ugyanitt tartunk, ahol ti és én egyáltalán nem aggódok, hogy valami baj lenne. Te sem tedd!
2/4 A kérdező kommentje:
Nekem csak az a fura hogy miert ilyen keveset eszik?Van amikor egy teljes nap 200 milit.hallom itt mindenki azt irja hogy az o babaja 120-160 eszik egy etkezes soran mikor az en babam egesz nap picivel tobbett..Nem sir,kacagos baba amugy,csak nem ertem miert eleg neki ennyi kaja?
2009. márc. 12. 16:09
3/4 anonim válasza:
Mi is így vagyunk. Pont egyidősek a babáink. Az én kislányom volt, hogy 2 hét alatt csak 120 g-ot hízott. Teljesen kétségbeestem. A védőnőm meg a doktornő is megnyugtatott, hogy "jól néz ki a babám". Nekünk azt javasolták, hogy egy pár nap múlva kezdjük el a hozzátáplálást. Lehet, hogy azt jobban fogja szeretni. A tiéd mennyivel született?
4/4 A kérdező kommentje:
3400al szuletett.Tudom hogy a babak nem egyforman hiznak,nincs is gond evel,inkabb az zavar hogy keveset eszik,mi lessz igy tovabb??..
2009. márc. 12. 18:55
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!