Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Mennyit eszik kb. egy 3es...

Mennyit eszik kb. egy 3es fel-4 honapos baba?

Figyelt kérdés
Az en babam 2-3 hete 3-4 orankent eszik anyatejet(neha potolnom kell tappal),40-70 milit,tehat altalaban 200-400milit egy teljes nap.Nagyon lassan hizik.tobb mint egy het mulva lessz 4 honapos,67 centi es 5800gm sincs.Mit tehetnek hogy meghozzam az etvagyat?
2009. márc. 12. 14:00
 1/4 anonim válasza:
Miért gondolod, hogy a te babáddal valami baj van? Nem egyformán fejlődnek a kicsik, de csak akkor kezdj el aggódni ha hetente nem hízik egyáltalán semmit. Igazából a mérete és a súlya teljesen normális. Vannak olyan babák akiknek kisebb az étvágya, de ez még nem jelenti azt hogy baj lenne. Szerintem ne aggódj a méretei alapján teljesen rendben van. Az én kislányom is ennyi idős és kb ugyanitt tartunk, ahol ti és én egyáltalán nem aggódok, hogy valami baj lenne. Te sem tedd!
2009. márc. 12. 15:59
 2/4 A kérdező kommentje:
Nekem csak az a fura hogy miert ilyen keveset eszik?Van amikor egy teljes nap 200 milit.hallom itt mindenki azt irja hogy az o babaja 120-160 eszik egy etkezes soran mikor az en babam egesz nap picivel tobbett..Nem sir,kacagos baba amugy,csak nem ertem miert eleg neki ennyi kaja?
2009. márc. 12. 16:09
 3/4 anonim ***** válasza:
Mi is így vagyunk. Pont egyidősek a babáink. Az én kislányom volt, hogy 2 hét alatt csak 120 g-ot hízott. Teljesen kétségbeestem. A védőnőm meg a doktornő is megnyugtatott, hogy "jól néz ki a babám". Nekünk azt javasolták, hogy egy pár nap múlva kezdjük el a hozzátáplálást. Lehet, hogy azt jobban fogja szeretni. A tiéd mennyivel született?
2009. márc. 12. 17:08
 4/4 A kérdező kommentje:
3400al szuletett.Tudom hogy a babak nem egyforman hiznak,nincs is gond evel,inkabb az zavar hogy keveset eszik,mi lessz igy tovabb??..
2009. márc. 12. 18:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!