Anyukák, Ti mikor hagytátok ott legelőször gyermeketeket több napra a nagyszülőknél? Hány éves volt?
Kisfiam 14 hónapos , és az egyik nagymama felajánlotta, hogy hagyjuk nála 1 hétig, így a férjem is jobban tudna készülni a vizsgáira, és én is tudok készülni a kreszre.
Nem tudom mit tegyek, mert az első reakcióm az volt, hogy még olyan picike, aztán kiderült, hogy a férjem is alig volt 1, amikor már napokra, 1 hétre is nyaralt a mamájánál.
Biztosan nem lenne semmi baj, mert anyósom dada volt egy bölcsiben, odafigyel stb...Igazából nem tudom mitől tartok, lehet nekem volna furcsa, és hiányozna a Törpe:)
Hirtelen sok lenne a szabadidő is:)
Ti mit tennétek?Köszönöm!
A szitu ugyanaz mint nálatok: szakmabeli anyós, 17 hónapos gyerkőc, és már hónapok óta nyúz, hogy hagyjuk náluk több napra. Mikor náluk vagyunk, ő altatja, semmi gond, volt, hogy nem is voltunk otthon este. Anyukámnál is volt már párszor délutántól másnap délutánig (először 14 hónaposan)
Két éjszakára pont a napokban hagytuk anyukámnál, majd anyósoméknál is fogjuk nyáron. De az a max. még.
De nagyon hiányzott, mondjuk inkább azon agódtam, hogy le ne betegedjen, mert betaknyosodott. Mikor elmentünk, sírt, de utána nem is hiányoztunk neki.
Szerintem azért már 1 hetet megérezne a hiányotokból, de 2-3 éjszakára nyugodtan otthagyhatjátok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!