Mivel szoktátok kiszedni a gyermekeitek ruháiból a kaja "maradványokat"? Gondolok itt sárgarépára, sütőtökre, almára.!
A legegyszerűbb, legolcsóbb mosószappan vált be nálunk, amit a Caola gyárt. A foltot még frissen mosószappannal átmosom, utána mehet a mosógépbe.
Ha nagyon makacs folt, nyugodtan lehet rajta állni is hagyni.
Úgy tapasztaltam, hogy vannak olyan gyümölcsfoltok, amik ha rászáradnak a ruháról, gyakorlatilag eltüntethetetlenek, max. az anyag roncsolásával lehet kiszedni (domestos, hipo).
Én is vanish szappannnla nyomom, azonnal, ha leeszi, akkor kijön szinte minden kivéve az őszibarack, és az alma, azt én sem tudom kiszedni. :-(
Eddig elvoltunk 10 bodyval, meg 5 rugival, hát most kicsit be kell újítanom a ruhatárát azt hiszem...:-(
Sok sikert Nektek is!
Úgy látom, itt mindenki csak a mérgező vegyszereket ismeri. Aztán csodálkoztok, hogy a gyerek bőre kontaktekcémás lesz.
Én egy olyan természetes szert használok, amelyben semmilyen vegyszer nincs, csak természetes illóolajok (amelyeknek igen számmottevő a zsír- és foltoldó tulajdonságuk) valamint "kosz-zsbáló baktériumok", amelyek szó szerint megeszik a koszt. Bőrbarát, környezetbarát, egészséges, finom az illata, és minden foltot eltüntet. Én foltokra 1:100 higításban használom, egyszerűen csak ráspricnizem, majd 10 perc múlva bedobom a mosógépbe, amelyben szintén baktériumos mosóport használok.
Ez a koszzabáló bacis technológia egyébként Japánból származik, és Effektív Mikroorganizmusoknak hívják. Ha valakit érdekel, akkor itt olvashat róla bővebben:
Ha nagyobb bizodalmad van a "hagyományos" vegyszerek iránt, akkor próbáld ki az epeszappant, amíg nem bolt ilyen bacis csodatisztítóm, addig én is azt használtam. De a bacis jobb.
És a Klar oxigénes fehérítő is bevált az Almawintől. ( [link] )
Nekünk a DM-es "Gallseife" folyékony változata vált be. Sokkal jobb, mint az ariel, vagy bármi más. Nem kell áztatni, dörzsölgetni, semmi. Egy kefeszerű valami van a tetején, azzal picit bedörzsölöm, és megy is a mosógépbe.
Azért ez a legjobb a gyerekruhákra, mert azok leginkább szerves anyagokkal szennyeződnek (étel, vér, kaki, stb), ez pedig kifejezetten szerves foltokra van kitalálva. Ja, és kb 300 ft.
Kedves 09.45-ös!
Az Amway SA8 előmosó spray-t anyukámtól szoktam kapni, ő pedig egy ismerősétől veszi. Ha megnézed az [link] oldalt, ott meg lehet találni, hogy mely helyeken kapható, illetve ha kitöltesz egy adatlapot, akkor fel is veszik Veled a kapcsolatot.
Nekem becsszóra kihozott eddig minden foltot, legyen az akármilyen gyümölcs, vagy kaki. És mielőtt bármi vád érne, semmi érdekem nem fűződik a termék eladásához, nem is használok tőlük mást, csak ezt, de ez tényleg nagyon bevált nekünk!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!