Aki vett pihenőszéket milyet, mennyiért? Meg van vele elégedve, nem bánta meg hogy vett?
Nekünk Chicco van és mivel szűkös volt az anyagi keretünk- de mindenképpen szükségünk volt egyre, mert nem akartam a lányomat állandóan a hordozóba ültetni, ha kivittem a konyhába-én találtam egyet a bolhapiacon amit 500 forintért tudhatok magunkénak :)
Kicsit vicces, szerintem a hapsi nem is tudta, hogy mit ad el és nem voltam biztos benne, hogy kijönnek a huzatból a foltok, de nagyon szép tiszta lett (hála kb egy deci vanish-nek).
Nagyon szeretjük, mert a lányom még nem ül,úgyhogy most ez az etetőszékünk, mióta elkezdtünk hozzátáplálni :)
Érdemes szétnézni teszveszen és vaterán, de ajánlom még a zsibvasar.hu-t hátha találsz itt is valamit :)
Én amúgy 5000-6000 forintnál semmiképpen nem adtam volna többet érte, de ezt olcsón megúsztuk :)
4 és fél hós a lánykám
Mi egy Bloom Coco-t vettünk,az árát inkább nem írom le :D
Én nagyon szeretem,a hordozóba szinte sosem teszem bele itthon.Amíg nem tudott stabilan ülni a lányom addig vettük a legnagyobb hasznát,mert csak beletettem és bármivel eljátszott,tévézett.Néha abban is etettem meg.
Azt írják,hogy 12 kilóig lehet használni,de a picim 7 hós korában már nem maradt benne 10 percnél tovább.
Hát kíváncsiságból rákerestem a bloom cocora!
Leesett az állam!Vannak még megvezethető emberek ez tuti!Hogy majd 100ezret egy ilyen darabért kifizetnek....!Aki megteszi valószínűleg nem a minimálbérből él!Ne értsen félre senki, nem bántani szeretnék, vagy minősíteni bárkit is!De ez azért abszurd! Aztán ha olyan anyagi helyzzetben lennék lehet flancolásból én is beinvesztálnék egy ilyet.De egyenlőre megteszi a fisher price-os is, amit a vaterán 4000ért vettem!
11:42 vagyok
Nem flancolásból vettük meg,tény,hogy nem a legolcsóbb.Tudtuk,hogy vannak olcsóbbak/jobban,de nekem ez nagyon tetszett és illett a lakásunk berendezéséhez is.Nekem pedig fontos az összhang...Ezért lehet hülyének nézni,de vannak fura "dilijeim".
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!