Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Pihenőszéket hol tudok a...

Pihenőszéket hol tudok a legolcsóbban venni, és mennyiért?

Figyelt kérdés
2010. nov. 15. 09:59
 1/6 anonim ***** válasza:

vatera, teszvesz, nézd meg.

Ha újonnan szeretnél, akkor a neten nézd meg, van egy csomó babadiszkont, azoknak az oldalain fenn is vannak az árak.

2010. nov. 15. 10:06
 2/6 anonim ***** válasza:
51%

Szia!

Nekem volt pihenőszékem, de nem ajánlom. A gyógytornász szerint visszafogja a babát a mozgásfejlődésben. Ha belegondolsz igaza lehet, mert le van kötve benne. Inkább vegyél neki járókát, abban tud forgolódni, a pihenőszékben nem és így el fog húzódni neki az átfordulás, ahogyan nekünk is. 6,5 hós kislány anyukája.

2010. nov. 15. 10:08
 3/6 anonim ***** válasza:
Én meg ajánlom, de csak kb. 1-4 hós kora között érdemes használni. utána már jobban elvan, ha elkezd forogni. És attól, ha néha benne van, amíg a dolgod végzed, és nem ordít, nem fog megállni a fejlődésben.
2010. nov. 15. 10:12
 4/6 A kérdező kommentje:

Nekem most lesz 4 hónapos. Akkor már nem javasolod?

Nem egész nap lenne benne, van járóka is.

Csak amikor már azt megunja és nekem dolgom lenne.

2010. nov. 15. 10:19
 5/6 anonim ***** válasza:

Szerintem abból már kinőne nagyon hamar. és ilyenkor már jobb, ha forgolódik, felfedezi a világot. Ami nálunk bevált, az a z ugrálós hinta. az 6 hós kortól ajánlják.

nem pont ilyen, de ebben nagyon jól elvolt.

[link]

2010. nov. 15. 13:02
 6/6 anonim ***** válasza:
Nekünk nagyon jól jött a pihenőszék pl. etetésnél, amikor még nem ült annyira stabilan, hogy az etetőszékbe tehettem volna. Nehezen tudtam volna nélkülözni!
2010. nov. 15. 14:26

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!