Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Akik Huggies pelust használnak...

Akik Huggies pelust használnak segitenének?

Figyelt kérdés

Nem vettem még ilyen pelust,mert elég drágának találtam,de a Dm-ben akciós lesz,mivel sok jót hallottam róla úgy gondoltam kipróbálnánk...

Itt jönnek a kérdések:

Hány darab van a 4+-os Premium csomagban?

Aki ezt a méretet veszi annak mekkora a babája? Az én lányom 93 cm és 12 kiló,jó lenne neki?

2011. máj. 14. 22:38
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
ja az 5-ös méretbe 60 db van.
2011. máj. 15. 10:18
 12/14 anonim ***** válasza:

Az én lányomnak is husis a combija de nem volt még pisi-balesetünk vele.Most 3-ast használunk, de legközelebb 4-est veszek mert a combinál kezd szűk lenni pedig 9 kg-ig jó a lányom pedig még csak 6,8 kg.

Ennek ellenére eddig ez a legjobb pelus, szerintem egyáltalán nem vastag, imádom, hogy oldalt és hátul is gumis és még sosem fogott a mintája!

4 és fél hós a kiscsajom :)

2011. máj. 15. 11:03
 13/14 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat!

Egy kicsit elbizonytalanodtam...

Az én lányom vékony és magas,ezért a formája jó lenne.

Még alszom rá egyet :))

2011. máj. 15. 22:28
 14/14 anonim ***** válasza:
Szerintem csak úgy tudod meg,ha kipróbálod,annyit megér.Nálunk este 7-reggel 8-ig is rajta van,és nincs vele gond.
2011. máj. 16. 07:06
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!