Hogyan kell a chamomilla vulgaris 15ch-t használni? Rettentő erős fogzási fájdalmak este 8-tól.7és fél hós a kisfiam.
Figyelt kérdés
2009. márc. 12. 09:51
1/8 anonim válasza:
Gyerekorvost, vagy védőnőt kérdezz meg.
2/8 A kérdező kommentje:
Ezen az oldalon már láttam tapasztalt anyukák leírását erről a homeós készítményről, azért kérdezem itt:-)
2009. márc. 12. 09:56
3/8 anonim válasza:
Írd be itt az oldalon a keresőbe(bal oldal,menü alatt), hogy chaomilla, vagy fogzás ,és ha voltak valaha ilyen jellegű kérdések, kiadja azokat
4/8 anonim válasza:
www.fogzas.hu oldalt szoktam én is böngészni onnan veszek hasznos infokat. Amúgy vízben kell felolvasztani a bogyókat és ha nagy a fájdalma babódnak fél óránként 1et lehet neki adni (ha jól emlékszem, de olvass utána azért te is). Ráadásul mint kiderült sok féle fogzási fájdalom tünetre különféle homeos készítmények vannak. Tényleg jó az oldal :) Mi is a chamomillát használjuk és borostyánláncot is hord kisfiam már kb 1 hónapja és jó! www.borostyanlanc.hu Még valami, a homeos készítménynek az a lényege, hogy feltöltődjön a szervezet vele, akkor fejti ki áldásos hatását (én ezt nem tudtam anno és azt hittem hogy nem használnak a készítmények). Remélem hamar kibújnak a fogacskák - mi a felsőkkel már több mint 2 hónapja küzdünk! egy 8 hós kisfiú anyukája
5/8 A kérdező kommentje:
igen, köszi, már beírtam, de érdekelne azon anyukák friss véleménye, akik tapasztalták mostanság ezt a fajta szert.
2009. márc. 12. 10:00
6/8 A kérdező kommentje:
A 09.59 válaszolónak köszönöm a konkrét segítségét! Boldog Babózást!
2009. márc. 12. 10:01
7/8 anonim válasza:
Mi rendszeresen használunk homeopátiás szereket, még a magas lázat is leviszi. A Chamomilla 15ch-t akár negyed óránként is adhatod, ha szükséges. Fogj egy műanyag kanalat, rakd le valami tisztára (egy pelus, gézlap, stb), rakj bele 5 golyót és önts rá egy kis vizet (babavizet, vagy forraltat), kb 15 perc amíg felolvad benne. Add neki oda, de figyelj, hogy előtte-utána 20 percig ne egyen, ne igyon semmit. Én, ha fáj neki, vagy lázas, már ilyenkor elkezdem csinálni a következőt. Szeretni fogja, finom édes íze van, nekünk mindenféle kúp nékül, még a popsiban mért, 38,9 fokos lázat is levitte! Ha ezeket használod, sokkal ellenállóbb lesz a szervezete.
8/8 A kérdező kommentje:
Nagyon köszönöm neked is 10.10-es válaszoló , Minden Szépet Kívánok!
2009. márc. 12. 10:17
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!