Nem szoptatok, melyik a legjobb tápszer, ami a baba emésztésének jó?
Mindenképp kérdezd meg a gyerekorvost.
Az én fiam is csak 4hétig volt anyatejes és nekem is begyulladt a mellem. Nekünk ez a Milumil nem jött be, nagyon nyugtalan volt és hasfájós. A dokinéni mondta,hogy térjünk át a BEBA Ha Start1-re. Egy darabig azt ette,de mivel nagyon drága, így én áttértem a Nutrilon Prémium 1-es tápszerre (anno a lányom is ezt ette) A dokink nem örült,mert nem HA de mivel a gyereknek nincs baja tőle (fokozatosan tértem át) így azóta ezt iratom.
Az én kisfiam is tápszert kapott 8 hetes korától. Az Aptamil HA-t nem etee meg, a Mildibétől sokat csórt és székrekedése volt, Beba AR-es keserű, a Milumil 1-es 2-es AR-es nagyon jól bevált, a 3-as már nem mert ízesített és azt nem ette a fiam, ekkor kapott Nutrilon 3-ast és az is nagyon jó volt.
A tápszeres babák egyébként nagyon gyakrak szenvednek székrekedéstől. A frissen facsart narancslé jól lazítja a székletet és azt már adhatod 2 hónapos kor után. A kisfiam 3 hónapos korától pürézett és főzelékezett és akkor már könnyebb volt a széklete hogy nemcsak a tápszert kapta. És a tápszerrel etetett babát itatni is kell, vízzel vagy teával, gyümölcslével.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!