1. szülinap? De mi kapjon? Tanácstalan vagyok. (linkelnétek is? )
Figyelt kérdés
Kislányom most lesz 1 éves,és nem tudom,mit vegyün neki:(Olyan sok mindene van már...2011. máj. 13. 15:41
11/18 anonim válasza:
Vegyetek egy jó pofa kismedencét(pancsolót),most aktuális lesz nyáron,tuti imádná! :) Nagy már a választék,olyan jók vannak.
12/18 anonim válasza:
Ha van kerti hintátok, akkor van kertetek is.
csináljatok neki egy homokozót, nálunk most ez az elsőszámú sláger! 14 hónapos a lányom, tökéletesen megtanulta a vödörbe lapátolni a homokot, imádja.
Bauhausban vettük, kb 10 ezer volt 120x120 cm. Párom lekente, vett pár zsák homokot a tüzépen és kész.
Na? Csak azt ne mond, hogy már ez is van! :)
13/18 A kérdező kommentje:
De van:D!Egy Chicco sütőtök homokozónk van!:)))Meg rendes medencénk is!De lehet veszünk neki egy nekivalót!Olyan kis pancsolót!Most azt ne gondoljátok,hogy tele vagyünk lóvéval!!!!Csórók vagyunk!Ezek jobb ,régi időkböl vannak,meg nagyszülőktől!
2011. máj. 13. 17:35
14/18 anonim válasza:
csórók ugrálós zebrája? ez azért kemény kifejezés a mai világban !nem kötekedésből
15/18 A kérdező kommentje:
jajjjj bocs ha valakit megbántottam!!!!!!!nem akartam!!!!!!de nekünk is csak olyan lesz.....
2011. máj. 13. 17:57
16/18 anonim válasza:
oké csak olyan rosszúl hangzott nekünk is olyan 3ezer forintos zebránk van és a célra megfelel nagyon is :)
17/18 anonim válasza:
Mi is kb ilyen bajba vagyunk!és másfél hónap múlva lesz a szülinapja,FP játékok vannak,amit még megvennék neki esetleg azok meg drágák,lesz pancsolója,homokozója,hinta lova triciklije. Járássegítőre gondoltam,de aztán inkább letettem róla,így most megint tanácstalan vagyok,szintén lányos anyuka.
18/18 anonim válasza:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!