Milyen készségfejlesztő játékot vegyek 8 hónapos, még mászni nem tudó babámnak? (linkeljetek is ha tudtok, köszi)
Rengeteg.
minden ami 0 éves kortól és 6 hós kortol van. de lehet pl egy egyszerü maci is készségfejlesztö, amit pl félóráig is megnéz tapogat, megrágc´sal. neki ez mind tanulás. de pl egy játék bilétája is nagy fejlesztés, a finom motorikát fejleszti, ahogy a kis újjával peneti a bilétát, két újja közé fogja.
nézz szét a jaketnet.hu-n
Korosztályokra szét vannak bontva a játékok. Én általában innen rendelek. Lánykám 6hós, kapott már sütifaló kincsesbödönt, tanulókutyusust,de a sima,zörgő börgő, dolgok is érdeklik. Most mindnene a címke tetszik neki, azt piszkálja a kicsi ujjaival, olyan édes ilyenkor:):)
de van itt egy ilyen maci is link:
Le van maradva a babád, vagy miért akarsz neki készségfejlesztő játékokat venni? Az egészséges gyerekeknek nem kell készségfejlesztő játék!!!!!
Ez egy jó marketing fogás, csak a pénzt akarják a szülőkről lehúzni.
én is azt mondom, hogy egy mászni nem tudó babának nem készségfejlesztő játék kell hanem valami nagyon intenzív színű, érdekes dolog ami arra ösztönzi, hogy odamásszon érte.
enyém ennyi idősen a mobilommal, petpalackkal, tésztaszűrővel, műanyag tálakkal, fakanalakkal szeretett játszani.
de tudom ajánlani a zenélő játékokat, pl. a noé bárkája vagy farm, ahol minden állat hangot ad ki és a többi gombbal zenéket tud lejátszani.
meg a mágneses rajztábla, imádnak a babák rajzolni és nézni mit alkottak :D
Ha arra gondolsz, amivel a mászásra ösztönözhetnéd, én hasonló célból ilyent vettem:
Bejött:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!