Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Mennyi idős korától sír a...

Mennyi idős korától sír a gyerek csak hisztiből? És ha hiszti, meddig hagytátok, mikor hagyta abba a sírást?

Figyelt kérdés
2011. máj. 13. 11:07
 1/9 anonim ***** válasza:
100%
Kisfiam 15 honapos es most kezdett sirni ha be kell jonni az udvarrol. Nallunk 1-2 percig tart aztan abbahagyja es elkezd jatszani. Ugyhogy en azt mondom, hogy nallunk 15-16 honaposan kezdodik a hisztis siras. Amugy a nem szora hallgat es ha raszollunk, azt is elfogadja, ha valamit nem kaphat meg, ezekert nem hisztizik csak egyedul a "be kell jonni" vagy "haza kell menni" mondatok hallatan. :)
2011. máj. 13. 11:16
 2/9 anonim ***** válasza:
42%

Az én kislányom már 6 hónaposan is tudott hisztizni, és biztos hiszti volt mert pl ha elvettem tőle a távirányítót ordított vissza adtam nem. Utána következet a dobálózás a járókában elvágta magát, mi ez ha nem hiszti?

Pedig azt mondják húúú ennyi idősen biztos nem az de én láttam a saját szememmel... Most 10 hónapos múlt egyre ritkább a hisztije. Addig hagytam amíg meg nem unta volt hogy bealudt volt hogy csak megnyugodott magától. Sajnáltam de megérte mert azóta csak pár üvöltésig hisztizik és elég csak ránéznem, mert tudja semmit nem ér el vele.

2011. máj. 13. 11:19
 3/9 anonim ***** válasza:
100%

Az én lányom 20 hónaposan tanulta meg az mi irányításunkra használni a hangját. Ha valamit nem sikerül elérnie, olyan szirénázást csap, hogy eleinte halálra rémültünk tőle.

Mondjuk rossz lóra tett szegénykém, mert a nem szabad az a hiszti ellenére is nem szabad marad. Most 22 hónapos, és egyre rövidebb ideig tartanak a hisztijei.

2011. máj. 13. 11:52
 4/9 A kérdező kommentje:
És kézben akarok lenni hisztije volt valakinek? Még csak 2 hónapos a fiam, és néha nem tudok mást kitalálni, miért sír az ágyában. Hulla fáradt, nem éhes, nem pelus, nem fázik, nincs melege. Kézben akkor nem sír, ha ringatom. Néhány napja a cumit sem fogadja el, de az ujját keresi, azt viszont még nem találja, az öklét rágcsálja. Nem tudom, hagyjam-e az ágyában, vagy mi baja lehet.
2011. máj. 13. 12:10
 5/9 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem azért egy 2 hós baba még nem hisztizik. Ő még téged igényel de nagyon. Ez érthető is, mivel még picike. A ringatás általában megnyugtatja a babákat, de nem kell rászoktatni sem. Azt mondod hulla fáradt szegény, hát akkor segíts neki elaludni. Egy idő után magától is menni fog hidd el. Tedd be a kiságyába és ha sír vedd ki, nyugtasd meg és tedd vissza. Ha megint sír, megint kiveszed megnyugszik, vissza az ágyba. Ezt addig csináld míg el nem alszik. Eleinte sokáig is eltarthat. Nem kell hozzá semmi más csak türelem, türelem és türelem :)

Hisztizni majd még csak később fog :)

2011. máj. 13. 12:48
 6/9 anonim ***** válasza:

magad írtad meg a választ. hulla fáradt. vannak olyan babák akik nem tudnak egyedül elaludni, és bizony ringati kell őket. az enyém is ilyen volt. megynyugtatlak, kinőtte.

amúgy mit értesz hiszti alatt? itt úgy látom mindenki mást ért alatta. az én szótáramban a hiszti jelentése: üvöltök mert nem teljesült az akaratom, holott tudom jól, micsoda hülyeséget/lehetetlen akartam és igazából nem is kell, csak próbálgatom a határaimat. nálunk ez 22 hónapos korától volt. minden egyéb számomra nem hiszti hanem jogos panasz csak épp egy teszem azt 6 hónapos (vagy akár egy másfél éves is) hogy fejezze ki, ha nagyon nem tetszik neki hogy elvették tőle a táviránytót vagy akármit? természetesen üvölt. de neki még foglama nincs róla hogy miért is nem szabad a távirányítóval játaszni, mondjuk mert elromlik vagy egy másik dologgal ami veszélyes....tehát számomra ez nem hiszti, és ilyenkor én ugyan nem hagytam üvölteni, hanem eltereltem a figylemét, megvigasztaltam egy másik érdekes dologgal, amit viszont lehet. ettől nem romlott el, sőt, inkább kompromisszumkész lett tőle...na mindegy, ez csak zárójel volt.

2,5 éves kisláyn anyukája + 24 hetes km

2011. máj. 13. 13:55
 7/9 anonim ***** válasza:

Soha nem sírt egyik gyerekem sem hisztiből.

vagy sírtak, mert történt velük valami.

Vagy hisztiztek. De a hisztinél nem volt sírás. Se könnyeik. Szerintem teljesen jól meg lehet különböztetni egymástól a hiszit meg a sírást.

2011. máj. 13. 14:29
 8/9 A kérdező kommentje:

Azért furcsállom a viselkedését, mert nem volt ilyen, egyedül elaludt eddig mindig, ha felébredt valamire, egy kis simi után visszaaludt. Most meg egész nap sír, amióta anyósék itt voltak egy hetet, és minden rezzenésére ugrottak, kivették, stb. Ezért feltételeztem, hogy esetleg nem is baja van, csak 1 hét alatt megszokta ezt.

Nekem mindig könnyezve sír a babám. Eddig csak a nagyon fáj valamim sírását sikerült kiismernem, a többi egyforma.

Remélem, hamar leszokik a ringatásról, és visszaáll a rend. :)

Köszönöm a válaszokat.

2011. máj. 13. 15:14
 9/9 anonim ***** válasza:
tegnapi 13:55-ös vagyok. kb. 1-másfél hós koráig az enyém is elaudt simán. akkor még abszolút nem volt ereje fennmaradni alvás után. aztán kezdődtek a nem tudok elaludni gondok. akkor már fenn tudott maradni vmit, és hát tovább szeretett volna mint az indokolt. hullafáradt vlt, de elaludni csak úgy tudott ha kézben ringattam. és énekeltem. ettől függetlenül még lehet hogy megszokta a kikapkodást, de én nem erre tippelnék.
2011. máj. 14. 13:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!