Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Lesz baj a fogával? Elesett!

Lesz baj a fogával? Elesett!

Figyelt kérdés
13 hónapos a kislányom,ma nekiesett az ágyszélének,beütötte a száját.Belül lett csúnyább,meg belilult a fogínye.De még egy foga sincs.Nem lesz vele gond?Nemám nem bújik ki,vagy valami?Mert amúgy is aggódok,hogy még nincs neki!
2011. máj. 13. 10:28
 1/5 anonim ***** válasza:
nyugi, nem lesz baja. A szomszéd kislánynak már voltak fogai, amikor iszonyatosat esett, ínnyel együtt fordult ki a foga, és még az is rendbe jött. Amúgy az enyémnek 114,5 hósan bújt az első 2 foga.
2011. máj. 13. 10:37
 2/5 anonim ***** válasza:

114,5...nem rossz :)))

de viccet félretéve nem hiszem,hogy baj lenne belőle.sok mindent kibírnak ám ezek a kisemberek:)

2011. máj. 13. 11:08
 3/5 anonim ***** válasza:
14,5 volt az, csak olyan az ujjam a klaviatúrán, mint a villám:)
2011. máj. 13. 11:09
 4/5 A kérdező kommentje:
Köszi a nyugtatást,megijedtem,remélem tényleg nem lesz baj.
2011. máj. 13. 13:00
 5/5 anonim ***** válasza:

Én is csak nyugtatni akarlak,szerintem 99,9% hogy nem lesz semmi baj,főleg ,ha még ki sem bújt az a fogacska!Azért írtam 99,9-et,mert hát az ördög ugyebár nem alszik. :)

De tényleg nagyon sokat kibírnak ezek a picimanók és hihetetlenül regenerálódnak! :D

Csak azért bátorkodom így írni,mert nekünk is volt hasonló balesetünk. :(

kisfiam 20 hónapos volt mikor történt,neki már 10 foga kibújt ekkor.

Szaladgált a lakásban,megbotlott és nekiesett a kandalló párkányának (mivel mellé nyúlt esés közben),így "beleharapott". :( A bal felső 1-es fogacskája (szerencsére nem kitört) szinte teljesen visszacsúszott.Mondanom se kell hatalmas rémület,a szájából ömlött a vér,rohanás az ügyeletre;és mivel nem nyitotta ki a száját,nem láttam bele,csak imádkoztam,hogy a nyelve ne legyen leharapva!Szerencsére a fogacska visszacsúszásán kívül nem történt nagyobb baj,néhány felszíni hámsérülés és ajakrepedés.1 óra múlva úgy nézett ki,mint Kelemen Annácska,úgy feldagadt szegénykémnek a szája.Bár most már tudok viccelődni rajta,de a gyomrom még mindig összeszorul,ha visszagondolok arra a napra.

És hihetetlen,de már csak egy pici hiányzik és visszaigazodik teljesen! :)

Nem fog stokiban állni,az látszik,de hát ez lesz az ő sexepilje,amíg ki nem nő helyette a maradó foga! :)

Szóval szerintem ne aggódj,de azért vigyázz rá!:)

2011. máj. 13. 15:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!