SOS! Refluxos babak anyukai tudnatok nekem segiteni?
Gyógyszer tuti, hogy van rá, de sajnos nem tudom a nevét!
Unoka tesómnak a kislánya is refluxos és kap rá gyógyszert pedig még csak kb 8 hetes!
Sajnos nem tudom, hogy kihez hordják, de azt tudom, hogy Szegeden a klinikára visszik!
Utolsó vagyok!
Tényleg a nutrilont is kapja unokatesóm babája! Sőt azt az én lányom is kapta, mert bukós volt! Mondjuk az én lányom tápszeres volt, mert nem tudtam szoptatni! Mi a tápszerébe kevertük, 1 adagoló kanállal, de lehet gélt is csinálni belőle és akkor kiskanállal adod be neki! Ez tényleg nagyon jó!
hülyeség, hogy nincs rá gyógyszr!!!!
van antireflux tápszer, sűrítő(Nutriton) és a Gastrotuss nevű szirup, amit evés után kell beadni nekik. meg van még egy vényköteles gyógyszer, aminek nem jut eszébe a neve, de van.
az én babámat már 6 hetes korától kezelték ezekkel a dolgokkal...
Szerintem keress fel egy másik dokit!
Kislányom Nutriton sűrítőt kapott, és bár nem múlt el a reflux, de enyhített rajta és máris jobb lett a helyzet!
Kislányom már el is kezdett fogyni a reflux miatt, és az a doki, akihez jártunk nem akart adni neki semmit sem, meg megkaptam, hogy majd kinövi...hát persze...én meg agyon aggódtam magam, hiszen már fogyott is szegénykém! Ekkor mentem el végül egy másik dokihoz, aki azt mondta, hogy először adjam a Nutritont neki, és ha az nem segít, akkor igenis van más megoldás és nem kell egyből gyomortükrözésre menni.
Ha nagy gáz van, akkor Bp-en a Heim Pál Gyermekkórházba gyertek, velünk nagyon rendesek voltak!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!