Epret adtok 1 év körüli babának?
Figyelt kérdés
2011. máj. 13. 07:05
1/6 anonim válasza:
Azért nem javasolják az epret két év alatt, mert állítólag allergizál. Amit elfelejtenek mondani, az, hogy nem az eperrel van baj, hanem külső, szemcsés kis felszínén megtapadhatnak olyan baktériumok, amelyek a későbbi allergia kialakulásáért felelősek. Vagyis akármikor adhatsz a babának epret, csak hámozd meg és hadd egye, hiszen amúgy finom és egészséges. Az enyémek is kapták kezdetektől és soha semmi bajuk nem volt. Amit leírtam, azt egyébként a városunk egyik elismert gyerekgyógyászától származó informácó, ha valakit ez megnyugtat - ezt csak azért írom, mert majd kapom a lepontozásokat, hogy mást mondok, mint pl. a védőnők.
2/6 anonim válasza:
Az én védőnőm is azt mondta, adhatom, csak hámozzam meg. Tegnap kapott először.
3/6 A kérdező kommentje:
Köszi!Én meg elfelejtettem megkérdezni,mikor voltunk a tanácsadáson.Akkor levágom a szélét és hadd egye a drágám.
2011. máj. 13. 07:34
4/6 anonim válasza:
én 1,5 éves korától adtam és kivit is
5/6 anonim válasza:
15,5 hós most kislányom, de én az idén még hámozva sem adok neki. Én átéltem kiskoromban, milyen az ha valaki allergiás az eperre, nagyon viszkettek a kiütések. ezt az évet még kibírja, h nem eszik, ő nem tudja miről marad le, ez csak a szülők dilije, h jaj szegény nem ehet. inkább mint, h tizenéves koráig allergiás legyen rá. de ezt mindenkinek saját magának kell eldönteni, mennyire szúr ki a gyerekével.
6/6 A kérdező kommentje:
Igen igazad van.Még végül én sem adtam,vacilálok....
2011. máj. 13. 13:52
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!