Pelus kérdés! Pampers 2es pelust használunk, mikor térjek át a 3asra?
szia
vegyél 3 mast innentől.. kényelmesebb az már neki :)
14 hós baba abyukája.
Oké, köszönöm. :)
(olyan furcsa meg mindig első babaval, hogy jujj nő, meg ezen is meghatodom, hogy mar kinőtte a kettes pelust :))
szia első vagyok :)
nekem is első babám
bizony bizony hogy nőnek a babák !
az én lányom 10, 50 dkg 4 es méretet hord
de még van 3 mas pellus is pár darab az is jó még rá
de azért látom hogy a 4es simán elfér !
Azért kérdeztem én is,mert nem tudom eldönteni, mivel nekem hosszú a babám, széltében nem nő :D, és igazából még a kettest tudnánk hordani, nem tudom mennyi különbség van a 2es és a 3as között, mert ugye a fenti kg vannak ráírva. Két hét múlva lesz 3 hónapos a babó, és 62 cm de "csak" 4,60kg, csak anyatejes, de nem is született nagy súllyal, meg mi se vagyunk nagyok, úgyhogy mindig bajban vagyok ruhánál meg pelusnál, hogy akkor most mennyi idős, mennyi gramm és akkor mit is adjak rá. :)
Köszönöm a válaszokat, akkor még "hízlalom" ebben a két hétben. Aztán megpróbáljuk a 3ast, csak remélem nem folyik ki belőle semmi, mert amikor az 1-esről 2-esre válltottunk az new born pelusok már kicsik voltak, a 2es még egy picit nagy és egy két hétig gyakran kifolyt oldalt, hátul a meglepi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!