Anyukak, ti voltatok-vagytok ilyen helyzetbe?
Úhh bocsi de szerintem nyugodtan engedd ki a mezőre a gyereket ha kicsit nagyobb és néha azért rá tudnak nézegetni, mert gondolom anyósod nem egyedül van kint a határba.
Az én anyámnak sajna útban voltam csak sokszor nyári szünetbe ill szünetekbe úgy mindig és vitt ki nagyanyámékhoz falura. Ők meg persze tormáztak, meg szőlővel foglalkoztak. Ott nőttem fel a tormaföldön mondhatni, de meg fogsz lepődni, mert jogász lettem :)
(a családban senki nem diplomás).
Mi is falura költöztünk a férjemmel és a gyerekekkel. Még a hírem is megelőzött, hogy jajaj most egy ügyvéd vette meg a házat. És persze lenéztek, hogy a nagyvárosi mit fog itt kezdeni magával, végül meglepődtek, hogy én csinálom a kertet meg ismerem a tormarakást és más emberi dolgot a mezőn :).
Bocsi ha kicsit elkalandoztam, de ez jutott elsőnek eszembe a kérdésedből és válaszaidból.
Nem lesz semmi baja a gyereknek a határba :)
a banánt az a banán, a pufulec meg a kuki.
bocsi az offért
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!