Használ valaki Salus vagy Pediped márkájú cipőt? Tapasztalatok?
Szia!
Pediped-ünk van és nagyon elégedettek vagyunk vele, Kislányunk szépen lépeget :)
Én nagyon jó szándékkal megvettem az 1 éves kislányomnak a Pediped kiscipőt. No aztán ma el kellett mennünk az ortopédiára egészen más okból, semmi köze nem volt a cipőhöz, és nincs is baja a kislányomnak.
Viszont: amikor a doki meglátta a kislányomon a Pediped cipőt, úgy leugatott, hogy köpni-nyelni nem tudtam... Elkezdte magyarázni, hogy "anyuka, ez a kiscipő semmire se jó, csak arra való, hogy a babakocsiban utaztassa benne a gyereket bla-bla-bla...".
És a kezembe nyomtak egy Salus cipőt, hogy olyat vegyek...
Tisztára tanácstalan vagyok.
Sziasztok!
Ahány ortopéd orvos, annyi választ és javaslatot fogtok hallani. Az utolsó válaszoló én is lehetnék, mi dettó ugyanígy jártunk. Viszem a gyereket, hogy nézzék meg a lábát, jó-e, stb. kislányon Pediped szandál, és ugyanezt a választ kaptam, h. semmi baja a lábának, de ez a jó gyerekcipő: Salus,kezembe nyomta, hogy ilyet vegyek. Sztem a Pediped külföldön sláger, ahol a puhatalpú cipőcske a favorit, nálunk pedig a bokatartós, szupinált sarok az elfogadott. Azért az tény, hogy a Pediped Originals nem igazán tartja a bokát, és abban tényleg nagyon befelé dől a láb. A Salus elsőre béna, meg batár, de nem dől be a lába legalább, úgyhogy mi maradunk ennél.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!