Háti hordozó. Vázas, vagy váz nélküli? Milyet érdemes venni?
Figyelt kérdés
Elsősorban annak a válasza érdekel, aki ilyet használ. Kendőt nem szeretnék.
Minél praktikusabb kéne, akár buszon utazáshoz is.
2011. máj. 12. 10:01
11/17 A kérdező kommentje:
Sziasztok!
Még mindig nem vettem hordozót, de a fejleméynek: a baba már 9 kiló, tehát valami olyan kéne, ami sokat bír. Mindenképp csatost szeretnék és nem kötögetőset, ha lehet, váz nélkülit. Van valaki aki ilyet használ és bevált neki (vagy pont, hogy épp nem)?
2011. szept. 5. 10:28
12/17 anonim válasza:
A Liliputi pont ilyen. Könnyen megtanulható a felvétele, én elég béna vagyok, de pár gyakorlás után sikerült. Olcsóbb is, mint a külföldi márkák, pl. Manduca. A liliputi.hu-ról tudsz rendelni, és ha nem tetszik, visszaküldheted.
13/17 A kérdező kommentje:
azt hittem, hogy az mei tai-hoz hasonló.
mindjárt megnézem aukciós oldalon, hátha árul valaki
2011. szept. 5. 10:46
14/17 anonim válasza:
Van Liliputi mei tai is meg csatos hordozó is. :)
15/17 anonim válasza:
Aki mei tai-t használ háton, vagy akár előhordozáshoz, annak nem fáj amikor a pántokat a hasán átkötözgeti?? Nekem fáj! Lehet, hogy túl szorosra húzom? De ha nem húzom meg, akkor meg nem tart. Olyan nagyon keménynek érzem a pántokat. Hajtka mt-t próbáltam egyébként, bérbe van nálam, de nem tudom vegyek-e... szeretném hordozni a kölköt, kendőt nem szeretnék viszont.
16/17 anonim válasza:
én is mei-taijt ajánlok, szintén a gremeséset.
17/17 anonim válasza:
szia, nézd meg a mamami fórumot, ott rengeteg hasonló téma van, sok tapasztalat hordozás téren. Én személy szerint a váz nélküli hordozót ajánlom, azon belül a magyarindát. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!