Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » A fémvázas vagy az a nélküli...

A fémvázas vagy az a nélküli háti hordozó praktikusabb városi használatra?

Figyelt kérdés
12 hónapos a babám, a kengurut már kinőtte, babakocsival meg nehéz közlekedni...
2010. dec. 4. 08:35
 1/4 anonim ***** válasza:
100%

szerintem a fémvázas inkább túrázáshoz jó.

én inkább a mei-tai-t ajánlanám, szeretik a gyerekek és könnyű használni. Vsn csuklyás változata is hogy jobban védje esőben-hóban

2010. dec. 4. 08:46
 2/4 anonim ***** válasza:
Nekünk fémvázas van. Szerintem a nehezebb gyerekeket könnyebb ebbe hordozni. Jobban tud nézelődni, nincs "felkenve" a hátamra. Szereti nagyon. Mondjuk ő a kengurut nem szerette, most 1 éves.
2010. dec. 4. 08:53
 3/4 anonim ***** válasza:
Mi már súlyban kinőttük a mei-tai-t vagyis abban már nagyon nehéz lenne hordani! Mi fémvázason gondolkozunk, csak olyan ára van :S
2010. dec. 4. 11:44
 4/4 anonim ***** válasza:

Fémvázassal nagyon nehéz közlekedni. Súlya van, nagy helyet foglal, ráadásul a baba súlypontja túlságosan magasan van és messze esik a tiédtől, ezáltal balesetveszélyesebb a használata, könnyen hátraránthatja a hordozó személyt. Maximum csak túrára tudom elképzelni, városi forgalomban semmiképp.

Elég gagyi mei tai lehet, amit egy éves korára kinő a gyerek. :-( Elméletileg 20 kilóig bírnia kellene, ha jó anyagból, jó cérnával van megvarrva.

Nekünk ilyenünk van: [link] Egy hároméves gyereket még simán elbír. A keresztfiunkat pedig ilyenben hordozzák: [link] Mindkettőt csak ajánlani tudom, profi, minőségi termékek jó áron, értéktartóak, nem mennek tönkre, és babának is, hordozónak is egyaránt kényelmesek.

2010. dec. 4. 12:06

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!