A fémvázas vagy az a nélküli háti hordozó praktikusabb városi használatra?
szerintem a fémvázas inkább túrázáshoz jó.
én inkább a mei-tai-t ajánlanám, szeretik a gyerekek és könnyű használni. Vsn csuklyás változata is hogy jobban védje esőben-hóban
Fémvázassal nagyon nehéz közlekedni. Súlya van, nagy helyet foglal, ráadásul a baba súlypontja túlságosan magasan van és messze esik a tiédtől, ezáltal balesetveszélyesebb a használata, könnyen hátraránthatja a hordozó személyt. Maximum csak túrára tudom elképzelni, városi forgalomban semmiképp.
Elég gagyi mei tai lehet, amit egy éves korára kinő a gyerek. :-( Elméletileg 20 kilóig bírnia kellene, ha jó anyagból, jó cérnával van megvarrva.
Nekünk ilyenünk van: [link] Egy hároméves gyereket még simán elbír. A keresztfiunkat pedig ilyenben hordozzák: [link] Mindkettőt csak ajánlani tudom, profi, minőségi termékek jó áron, értéktartóak, nem mennek tönkre, és babának is, hordozónak is egyaránt kényelmesek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!