Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Mit gondoltok a gazdaságos...

Mit gondoltok a gazdaságos (50-100db-os kiszerelésű) pelenkákról?

Figyelt kérdés

Ilyenekre gondolok: [link]

Használt valaki ilyet? Mennyire megbízhatóak?

Újszülött kortól is ajánljátok?

Melyiket ajánljátok?

Köszi a segítséget :)

2011. máj. 12. 09:41
 1/5 anonim ***** válasza:
Én mikor 4-10kg őpelenkát kellett vennem Pelenka diszkontba vettem ugyan ilyen fajtájú pelust.Hát....nem volt egy nagy szám.100-ból 20-nak biztos elszakadt a ragasztó része:((3x vettem aztán meguntam.De lehet hogy csak én voltam ennyire pehes,mert sok ismerősöm még most is ott vásárol.1 próát megér szerintem.
2011. máj. 12. 09:44
 2/5 anonim ***** válasza:

A kórházba mi ilyet vettünk, elégedettek voltak vele a gyerekosztályon.

A szüleinknél is ilyen van otthon, hogy ne kelljen vonaton cűgölni közel 100 km-t még a pelust is, tökéletesen megfelel.

Az egyik nehéz anyagi helyzetben lévő ismerősöm is ilyeneket szokott venni, elégedett vele. Éjszakára Pamperst vagy Liberót használnak, de nappal tökéletes.

2011. máj. 12. 10:27
 3/5 anonim ***** válasza:

Az én lányomnak olyan érzékeny volt a bőre, hogy ezt a fajtát nem is tudtuk használni. Végigzongoráztuk az összes pelusfajtát, végül a liberonál kötöttünk ki.

Újszülöttnek (kb 1 hónapos korig) én márkásat vennék.

És előbb vennék ebből pár darabot, nem egyből 100-at, nehogy a nyakadon maradjon, ha nem jön be.

2011. máj. 12. 11:20
 4/5 anonim ***** válasza:

Mikor először ilyet vettünk teljesen meg voltam elégedve vele. Nem volt benne hibás, gumis volt a dereka. De nem tartott sokáig az öröm, mert a második csomagnak a felét kidobtam. Nem volt rajta ragasztócsík az egyik oldalon.

Azóta nem vettem.

Azt azért hozzáteszem, hogy sokkal kevesebb ideig bírta, mint a márkásak. Ha egy nap 5 helyett 8-10-szer kell pelenkát cserélned akkor ugyanott vagy, mintha megvennéd a drágábbat.

2011. máj. 12. 11:44
 5/5 anonim ***** válasza:
Én is egyszer vettem,de elég volt,sok volt benne a selejtes.Amúgy ahogy néztem az árát 43 ft /db,ennyiért sőt olcsóbban a dm-ben már márkásat veszel,ha van kártyád.Én liberót,pamperst veszek ettől olcsóbban,ahhogy kijön darabra.
2011. máj. 12. 12:41

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!