Mit gondoltok a gazdaságos (50-100db-os kiszerelésű) pelenkákról?
Ilyenekre gondolok: [link]
Használt valaki ilyet? Mennyire megbízhatóak?
Újszülött kortól is ajánljátok?
Melyiket ajánljátok?
Köszi a segítséget :)
A kórházba mi ilyet vettünk, elégedettek voltak vele a gyerekosztályon.
A szüleinknél is ilyen van otthon, hogy ne kelljen vonaton cűgölni közel 100 km-t még a pelust is, tökéletesen megfelel.
Az egyik nehéz anyagi helyzetben lévő ismerősöm is ilyeneket szokott venni, elégedett vele. Éjszakára Pamperst vagy Liberót használnak, de nappal tökéletes.
Az én lányomnak olyan érzékeny volt a bőre, hogy ezt a fajtát nem is tudtuk használni. Végigzongoráztuk az összes pelusfajtát, végül a liberonál kötöttünk ki.
Újszülöttnek (kb 1 hónapos korig) én márkásat vennék.
És előbb vennék ebből pár darabot, nem egyből 100-at, nehogy a nyakadon maradjon, ha nem jön be.
Mikor először ilyet vettünk teljesen meg voltam elégedve vele. Nem volt benne hibás, gumis volt a dereka. De nem tartott sokáig az öröm, mert a második csomagnak a felét kidobtam. Nem volt rajta ragasztócsík az egyik oldalon.
Azóta nem vettem.
Azt azért hozzáteszem, hogy sokkal kevesebb ideig bírta, mint a márkásak. Ha egy nap 5 helyett 8-10-szer kell pelenkát cserélned akkor ugyanott vagy, mintha megvennéd a drágábbat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!