Milyen tápszert adsz 1 éves babádnak, és mennyibe kerül, milyen kiszerelésű?
Kislányom 3 hét múlva lesz 1 éves.ugyanazt mint eddig.Milupa Milumil AR
Azt mondta a dokinéni,h bármeddig lehet ezt adni.És van még receptünk és még 1 éves korig írathatok ki vele.Ugyh még egy darabig ezt issza....
Dehogyis... káros anyag? Ugyanaz az összetevője, mint bármelyik másik tejitalnak, vitamintól kezdve mindenben. (Az első válaszolódtól már olvastam, hogy ő összevetette két másikkal is ezt a Bebivitát, és totál ugyanaz van benne).
Nekem csak ez a fajta van itthon, így összehasonlítani nem tudom neked, de ezek vannak benne (elmész egy boltba legfeljebb, viszed magaddal a listát, és összehasonlítod):
fölözött tej, laktóz, növényi olajok, maltodextrin, savópor (részben ásványi anyagoktól mentesített), kalciumkarbonát, kalciumhidrogénfoszfát, c-vitamin, természetes vaníliaaroma, magnéziumkarbonát, nátriumcitrát, L-triptofán, vas-difoszfát, niacin, cinkoxid, e-vitamin, pantoténsav, rézszulfát, a-vitamin, b1-vitamin, b6-viamin, b2-vitamin, káliumjodát, mangánszulfát, folsav, k-vitamin, nátriumszelenát, biotin, d-vitamin, b12-vitamin.
100ml babatejben az energiatartalom 67kcal, fehérje 1,5 g, szénhidrát 8,8g, ebből laktóz 6 g, poliszacharid 2,8g, zsír 2,9 g, stb.
Köszönöm a válaszokat és a listát is a Mülleres tejitalról. :-)
Holnap elmegyek a Müllerbe és beszerzek belőle kóstolóba egyet. Az ára is tök jó, remélem ízleni fog a kislányomnak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!