Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » A biztonsági gyerekülést...

A biztonsági gyerekülést melyik oldalra kell beszerelni?

Figyelt kérdés
A vezető, vagy az anyósülés mögé?
2009. márc. 11. 14:12
 1/9 anonim ***** válasza:
93%
anyósülés mögé praktikusabb mert ha csak ketten mentek akkor így a vezetőülésről könnyebben eléred vagy hátra tudsz neki bármit adni, meg szemmel tudod tartani...amúgy mindegy hová teszed, nekünk anyósülés mögött van
2009. márc. 11. 14:17
 2/9 anonim ***** válasza:
88%
Ahogy szoktam nézni a parkoló autókba, nincs nagy rendszer e téren. Az én véleményem, hogy a sofőr mögötti ülés a legbiztonságosabb, azért mert ha bármi baj van, a vezető ösztönösen magát védi, úgy rántja a kormányt. Bár ilyen ne legyen soha senkivel de én ezt olvastam.
2009. márc. 11. 14:20
 3/9 anonim ***** válasza:
100%
Én is úgy tudom, ahogy a második írta, bár pont most még remegek az idegtől, majdnem belémhajtott szemből egy őrült, ha jól gondolom az én oldalamat szépen elkapta volna, a gyerek az anyósülés mögött ül, Neki vszeg nem lett volna baja ..... erről ennyit .... de általában mi is kettecskén autózunk, és tényleg jobban szemmel tudom tartani az anyósülés mögül.
2009. márc. 11. 14:32
 4/9 anonim ***** válasza:
100%
Nálunk is az anyósülés mögött van.
2009. márc. 11. 14:36
 5/9 anonim ***** válasza:
100%
Szintén anyós ülés mögött van.
2009. márc. 11. 14:45
 6/9 anonim ***** válasza:
100%

Nálunk a sofőr ülés mögött van, mert férjem vezet, és mi csak együtt vagyunk ott:) szóval olyan nincs hogy csak a kisfiunkat viszi de én nem vagyok ott..

Így én látom mit csinál ha az anyósülésen ülök, oda tudok neki adni ezt-azt.

Plusz én is úgy tudom h az anyósülés oldala a veszélyesebb:(

És magamat nem sajnálom annyira:)

2009. márc. 11. 15:02
 7/9 anonim ***** válasza:
100%
Nálam az anyósülésen utazik a pici, mert nincs légzsákom ott. Persze a menetiránynak háttal. Kicsi kocsim van, de csak a miénk! :-)
2009. márc. 11. 15:20
 8/9 anonim ***** válasza:
100%
Valóban a vezetőülés mögé tanácsos betenni, mert ösztönösen magát, illetve a saját oldalát védi a vezető. Van, aki azt mondja, hogy nem, mert ott van az agyában, h a másik oldalon van a baba és úgy irányít, de szerintem történhet olyan gyorsan a dolog - vagy hatásod/beleszólásod sincs a dologba-, hogy jobb, ha nem az anyósülés mögött van. Nálunk már 2 törpe van, így van itt is, ott is.
2009. márc. 11. 15:23
 9/9 anonim válasza:
100%
Az anyósűlés mögé, a jobbkézszabály miatt!Jobban bízom magamban mint a többi autósban!Én biztos benézek jobbra, pláne ha ott a gyerekem.Volt, hogy nem adták meg nekem a jobbkezet és összetörték a bal oldalamat!Bele sem gondolok mi lett volna ha ott ül mögöttem a gyerek...És az sem utólsó szempont, hogy jobban látom, jobban hozzáférek a gyerekemhez.
2009. ápr. 2. 10:13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!