A biztonsági gyerekülést melyik oldalra kell beszerelni?
Figyelt kérdés
A vezető, vagy az anyósülés mögé?2009. márc. 11. 14:12
1/9 anonim 

válasza:

anyósülés mögé praktikusabb mert ha csak ketten mentek akkor így a vezetőülésről könnyebben eléred vagy hátra tudsz neki bármit adni, meg szemmel tudod tartani...amúgy mindegy hová teszed, nekünk anyósülés mögött van
2/9 anonim 

válasza:

Ahogy szoktam nézni a parkoló autókba, nincs nagy rendszer e téren. Az én véleményem, hogy a sofőr mögötti ülés a legbiztonságosabb, azért mert ha bármi baj van, a vezető ösztönösen magát védi, úgy rántja a kormányt. Bár ilyen ne legyen soha senkivel de én ezt olvastam.
3/9 anonim 

válasza:

Én is úgy tudom, ahogy a második írta, bár pont most még remegek az idegtől, majdnem belémhajtott szemből egy őrült, ha jól gondolom az én oldalamat szépen elkapta volna, a gyerek az anyósülés mögött ül, Neki vszeg nem lett volna baja ..... erről ennyit .... de általában mi is kettecskén autózunk, és tényleg jobban szemmel tudom tartani az anyósülés mögül.
4/9 anonim 

válasza:

Nálunk is az anyósülés mögött van.
6/9 anonim 

válasza:

Nálunk a sofőr ülés mögött van, mert férjem vezet, és mi csak együtt vagyunk ott:) szóval olyan nincs hogy csak a kisfiunkat viszi de én nem vagyok ott..
Így én látom mit csinál ha az anyósülésen ülök, oda tudok neki adni ezt-azt.
Plusz én is úgy tudom h az anyósülés oldala a veszélyesebb:(
És magamat nem sajnálom annyira:)
7/9 anonim 

válasza:

Nálam az anyósülésen utazik a pici, mert nincs légzsákom ott. Persze a menetiránynak háttal. Kicsi kocsim van, de csak a miénk! :-)
8/9 anonim 

válasza:

Valóban a vezetőülés mögé tanácsos betenni, mert ösztönösen magát, illetve a saját oldalát védi a vezető. Van, aki azt mondja, hogy nem, mert ott van az agyában, h a másik oldalon van a baba és úgy irányít, de szerintem történhet olyan gyorsan a dolog - vagy hatásod/beleszólásod sincs a dologba-, hogy jobb, ha nem az anyósülés mögött van. Nálunk már 2 törpe van, így van itt is, ott is.
9/9 anonim válasza:
Az anyósűlés mögé, a jobbkézszabály miatt!Jobban bízom magamban mint a többi autósban!Én biztos benézek jobbra, pláne ha ott a gyerekem.Volt, hogy nem adták meg nekem a jobbkezet és összetörték a bal oldalamat!Bele sem gondolok mi lett volna ha ott ül mögöttem a gyerek...És az sem utólsó szempont, hogy jobban látom, jobban hozzáférek a gyerekemhez.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!