Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Hogyan vegyem rá kisfiamat (5...

Hogyan vegyem rá kisfiamat (5 hónapos), hogy ne mindig a jobb oldalán feküdjön. Teljesen elaludta a fejecskéjét?

Figyelt kérdés
Már mindent megpróbltam, játékokat tettem a másik oldalra, ha elaludt visszafordítottam, de nem sokáig maradt úgy,aztán kitámasztottam, de akkor sírva kelt fel, úgy 5 percen belül, mert nem tud megfordulni, így azt értem el,hogy most nem alszik nappal csak 3x10 percet. Amúgy azért alszik csak a jobb felén, mert szopja a jobb ujját és a fejét mindig az ujja fele fordítja
2009. márc. 11. 13:54
 1/3 anonim ***** válasza:
És, ha cumit adnál neki? Ha már z ujját szopizza akkor úgyis mindegy, hogy azt vagy a cumi!Lehet akkor nem csak egy oldalon aludna!:)
2009. márc. 11. 13:59
 2/3 anonim ***** válasza:

Az én fiam is szopizza a jobb ujját, ő is jobban szeret úgy aludni, de néha azért a másik oldalra is kell fordítani. Én is kitámasztom de ő már odébb "mászik"Előbb utóbb megtalája majd az ujját, rá kell szoktatni. cumit nekem kiköpi és keresi az ujját:( próbáld legalább napközben többet balra fordítani, hátha megszereti. én fiam úgy is eléri a kezét csak akkor felül van és nem az ágyon a jobb keze. megoldja, ha be akarja venni a szájába...

6 hós

2009. márc. 11. 14:02
 3/3 anonim ***** válasza:
Szia! Nálunk is ez van, mi jövő héten leszünk 3 hónaposak. Tornáztatni kell a nyakát, mert mindig csak jobb oldalra néz, balra nagyon ritkán. Napközben én a bal oldalon altatom, éjszaka 1x próbáltuk, de 5 percenként felébredt, így visszatettük a jobbra. Az ortopéd doki azt mondta, hogy tornáztassuk, de éjjel nem szabad a nyugalmát megzavarni, így akkor marad a jobb oldal. Hiába teszek bal oldalra mindent akkor is csak jobbra néz. Próbálom a bal kezemben fogni, mert sokat van kézben, de nagyon nehéz, ügyetlen az a kezem.
2009. márc. 11. 14:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!