Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Pár nap múlva 7 hónapos lesz...

Pár nap múlva 7 hónapos lesz a kislányom, és még nem ültethető. Ez baj?

Figyelt kérdés
a ti ennyi idős babátok már megül magától? a gyerekorvos azt mondta, hogy nem baj, de én aggódom, mert a neten azt olvastam, hogy ennyi idősen már meg kell ülnie magától.
2009. márc. 11. 13:47
 1/9 anonim ***** válasza:
nem baj, majd felül ő magától, én se ültettem előbb nekem 8 hósan felült magától
2009. márc. 11. 13:48
 2/9 anonim ***** válasza:
nekem 6hónaposan ült meg magától.szerintem ez babá függő.ne aggódj:)
2009. márc. 11. 13:51
 3/9 anonim ***** válasza:

Szia!

Minden baba más, más a fejlődési üteme.Szerintem még nem baj, ha nem ül egyedül. Az én lánykám 6 hónaposan megült már, de stabilan csak 8-9 hónaposan.

Boldog babázást:)

2009. márc. 11. 14:01
 4/9 anonim ***** válasza:

minden baba más. az én kislányom 6 hónaposan állt és 9 hónaposan már elindult.én állítólag már 8 hónaposan elindultam. az unokatestvérem kisfia 8 hónaposan ült egyedül. szerintem ne aggódj, az orvos pedig biztosan nem beszél hülyeségeket.

jó babázást kívánok!!

2009. márc. 11. 14:09
 5/9 A kérdező kommentje:
köszi a válaszokat. csak úgy elszomorodom, amikor hallom, hogy a vele egyidős babák már ezt meg azt csinálják...
2009. márc. 11. 14:15
 6/9 anonim ***** válasza:
Kúszik és mászik már? Mert előbb az a mozgásfázis jön. Addig jobb is, ha nem ül. Semmiről nem vagy lekésve, az én 9,5 hónapos lányom minimálisan kúszik, négykézláb hintázik, még nem mászik és nem ült fel magától. Ha ültetem (de nem teszem), akkor megtartja magát egyedül.
2009. márc. 11. 16:23
 7/9 A kérdező kommentje:
szépen forog. most próbálgat kúszni.
2009. márc. 11. 16:44
 8/9 anonim ***** válasza:
Előző vagyok, semmiről nincs lekésve, akkor majd a kúszásból, mászásból fog felülni magától.
2009. márc. 11. 16:49
 9/9 A kérdező kommentje:
a magától felülés szeintem is korai lenne még. de az aggaszt, hogy ha ültetem, nem marad úgy, hanem eldől.
2009. márc. 11. 16:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!