Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Miert nem mosolyog masokra a...

Miert nem mosolyog masokra a babam?

Figyelt kérdés
9hos a kislanyom, es anyas. nagyon anyas!!! ugyanis, nagyszulok dolgoznak, este 6-fel7ig. ferjem detto. csak velem van. kozeli babas-ismi nincs. felek, hogy rossz iranyba nevelem. tudni kell, hogy kezben nincs el senkivel, s ha jon ismi.minimum 1,5 ora kell h megbaratkozzon, de kezen masnal akkor is ordit. foldon ha maszhat ugy ahogy el van massal.
2009. márc. 11. 13:47
 1/2 anonim ***** válasza:

Esetleg szoktasd a társasághoz. Merre fele laktok? Most jön a jó idő el tudod vinni játszótérre, ahol barátkozhat:)

Én is egyedül vagyok vele egész nap, de mégis ha idegent lát mosolyog rá, meg huncutkodik vele. De szerintem ez baba függő. Anyum szerint én is olyan baba voltam mint a te kislányod, aztán kinőttem.

2009. márc. 11. 14:04
 2/2 anonim ***** válasza:

Nálunk is ugyanígy van. 11 hónapos, kisfiú. Itthon nagyon eleven, rosszcsont, de ha vendég jön, vagy mi megyünk, rögtön eltörik a mécses. Olyan 15-20 perc után hajlandó apránként ismerkedni.

Semmi rosszat nem követünk el, csak hát, ahogy te is, én is egyedül vagyok vele itthon egész nap. Annyit tehetsz, hogy gyakrabban próbálod elvinni társaságba, hogy apránként szokja meg. Vagy próbálj meg gyakrabban elhívni hozzátok ismerősöket, barátokat. Az sem árt, ha egyszer-egyszer egy kicsit több emberrel, hangosabb társasággal találkozik, például beviszed a munkahelyedre. Én is próbálkozom, de azért sok idő kell, míg megszokják.

2009. márc. 11. 14:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!