Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Előfordulhat, hogy egy másfél...

Előfordulhat, hogy egy másfél hónapos csecsemő akkor is órákat alszik, ha éhes, nem evett eleget?

Figyelt kérdés
Történhet ebben a korban is olyan, mint az első 1-2 hétben, hogy annyira aluszékony, hogy nem ébred fel enni és besárgul?
2009. márc. 11. 13:21
 1/3 anonim ***** válasza:

Már nem sárgul be.

Viszont ha túl sokat alszik, keltsd fel enni v etesd álmában.

Persze ez attól függ, h mennyit eszik és hányszor, és mennyit alszik.

2009. márc. 11. 13:33
 2/3 anonim ***** válasza:
Napközben 3 óránként ébrezd fel és etesd meg,éjszaka pedig nyugodtan alhat amennyit csak akar. Ha napközben nem ébreszted fel előfordulhat,hogy összecseréli majd a nappalt és az éjszakát.
2009. márc. 11. 13:37
 3/3 A kérdező kommentje:
Ekkora gond szerencsére nincs. Éjszaka csak egyszer ébred két közel 4 órányi alvás között. Délelőtt szinte óránként kér enni, aztán délután ismét jön egy nagy szunya, és az esti lefekvésig is még legalább kétszer eszik. Nem méregetem, csak anyatejet kap, és feladtam már a méregetést, mert csak ideges lettem tőle. Viszont a súlya gyarapodik. Ezek szerint rendben vagyunk?
2009. márc. 11. 14:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!