Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Indoklást hogyan fogalmazzam...

Indoklást hogyan fogalmazzam meg? Segítene valaki?

Figyelt kérdés

Hármas ikreim vannak,kis panellakásban élünk! Beírattam őket bölcsődébe,nem kérnek tőlem munkáltatói igazolást,hanem egy indoklást hogy miért akarom bölcsibe helyezni őket!

Nincs,kevés a hely a mozgásigényüknek

Egyedül nem tudom őket levegőre vinni

Szocializálódjanak,gazdagodjanak

Itthon unatkoznak,veszekednek

Nincs fizikai segítségem,és egyedül nem tudok 3 gyermeket ellátni!

Nagyjából ezek az okok,megfogalmazni kellene a segítség! Köszönöm

2011. máj. 11. 13:16
 1/3 anonim ***** válasza:
Szerintem ez így jó is, sorold fel gondolatjelekkel, nem kell túlbonyolítani.
2011. máj. 11. 13:22
 2/3 anonim ***** válasza:
73%

én valahogy így írnám:

fontosnak tartom, hogy gyermekeim hasonló korú gyermekek társaságában, de felügyelet mellett és irányítottan fejlődjenek. Ezt az Önök intézményében látom biztosítottnak. Szándékozom a jövőben részmunkaidős állás vállalni, viszont semmi esetre sem szeretném, ha az elválás folyamata kényszerből történne. Ezért szeretném előbb bölcsödébe adni gyermekeimet.

meg ehhez hasonlók....én nem írnék a többi okról és a munkát akkor is írnám, ha most valójában nem tervezed, mert egyszer majd azért csak visszamész dolgozni. azt meg nem írtad, hogy a következő hónapban, így nem is hazudtál :) én ezt írnám és nem engedném túl hosszúra, a személyes benyomás tapasztalatom szerint úgyis sokkal meghatározóbb az óvonéniknek

2011. máj. 11. 13:25
 3/3 A kérdező kommentje:

Köszönöm szépen a gyors válaszokat

szokat!

2011. máj. 11. 14:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!