Indoklást hogyan fogalmazzam meg? Segítene valaki?
Hármas ikreim vannak,kis panellakásban élünk! Beírattam őket bölcsődébe,nem kérnek tőlem munkáltatói igazolást,hanem egy indoklást hogy miért akarom bölcsibe helyezni őket!
Nincs,kevés a hely a mozgásigényüknek
Egyedül nem tudom őket levegőre vinni
Szocializálódjanak,gazdagodjanak
Itthon unatkoznak,veszekednek
Nincs fizikai segítségem,és egyedül nem tudok 3 gyermeket ellátni!
Nagyjából ezek az okok,megfogalmazni kellene a segítség! Köszönöm
én valahogy így írnám:
fontosnak tartom, hogy gyermekeim hasonló korú gyermekek társaságában, de felügyelet mellett és irányítottan fejlődjenek. Ezt az Önök intézményében látom biztosítottnak. Szándékozom a jövőben részmunkaidős állás vállalni, viszont semmi esetre sem szeretném, ha az elválás folyamata kényszerből történne. Ezért szeretném előbb bölcsödébe adni gyermekeimet.
meg ehhez hasonlók....én nem írnék a többi okról és a munkát akkor is írnám, ha most valójában nem tervezed, mert egyszer majd azért csak visszamész dolgozni. azt meg nem írtad, hogy a következő hónapban, így nem is hazudtál :) én ezt írnám és nem engedném túl hosszúra, a személyes benyomás tapasztalatom szerint úgyis sokkal meghatározóbb az óvonéniknek
Köszönöm szépen a gyors válaszokat
szokat!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!