10 hónapos kislányom tegnap került be a szegedi fertőző osztályra. majdnem kiszáradt.infúzióra kötötték, sajnos nem feküdhetek be vele. ha valakinek volt tapasztalat, hogy mennyi idő alatt gyógyult, hogy viselte a baba anya nélkül, stb. írna?
11.19-es vagyok. Igen, fogná, ezért írtam, h undorító h nem lehet ott. De addig amíg anyát eltiltották, addig inkább ez legyen, mint szúrják állandóan. Tehát a megoldás az asztalra csapni, bemenni és fogni a kis kezét.
2009. márc. 11. 11:25
12/26 anonim válasza:
így van, ok:))
2009. márc. 11. 11:27
13/26 anonim válasza:
Mindenképp írd meg majd, hogy van a kislányod, és azt is, hogy sikerült-e elérned hogy bent maradhass!
Jobbulást!
11:19-es
2009. márc. 11. 13:12
14/26 anonim válasza:
Szia. Szolnokon az egyik ismerösöm kislánya kb.4 évesen került a fertöző osztályra,de ott bent volt vele az anyukája végig. Szerintem ehhez jogod van! Jobbulást a picinek!
2009. márc. 11. 14:03
15/26 anonim válasza:
Hát engem meg pont Szolnokon nem engedtek be a 2 éves kisfiam mellé,aki úgy üvöltött és kiabált,hogy inkább saját felelőségünkre hazahoztuk(éjszaka 2-kor). Szerencsére gyorsan rendbe jött. (hányt és ment a hasa neki is)
2009. márc. 11. 14:36
16/26 anonim válasza:
Mi hányás-hasmenés miatt este mentünk be(én is bent aludhattam vele) és másnap délután hazamehettünk.Igaz addigra elmúlt a hányása.Mondjuk papíron így is 4 napot kellett bent tölteni,de megbeszéltem az orvossal,hogy ha már nem kap infúziót,akkor hazamennénk.Szóval nálunk csak másnap délig kellett az infúzió.Hát nagyon sajnállak.Én nem is tudom mi lett volna,ha nem maradhatok vele...Ha tudsz írj,hogy mi volt.
2009. márc. 11. 15:09
17/26 anonim válasza:
én vagyok az ÁNTSZ-es nagyi lánya:))
csak most válaszolt sajna, de bemásolom mit írt:
"Szia!
Mi nem csinálunk ilyen kikötést, mindenhol az osztályvezető főorvos dönt ilyen kérdésben. A fertőző osztályon egyébként a gyerekek mellett ott lehetnek a szülők térítés nélkül. "
na erről ennyit. nyugodtan ott lehetsz, látod.
remélem már jobban van a baba, és minden ok!!!!
írj, h mi van:))
2009. márc. 11. 16:58
18/26 A kérdező kommentje:
nagyon köszönöm a válaszokat! bent voltam nála 18óráig lehet bent lenni vele.már nincs infúzón, de sajnos azt kellett tapasztalnom, hogy nagyon rossz körülmények közt fekszenek bent ezek a szerencsétlen gyerekek. a reggeli széklet rászáradva, nem adtak neki enni, nem is tudtak mit adni, csak teával tudtam megitatni.mondtam, hogy hozok neki enni, erra azt válaszolták, hogy mi itt diátáztatjuk a gyerekeket. mondtam, hogy azt látjuk.úgy döntöttem, hogy holnap reggel beszélek a háziorvosunkkal és haza hozom saját felelősségre. nagyon pici szobában vannak és nem szellőztették a szobákat, kivolt a háta a dereka abban a ruhában amit adtak rá.iszonyat amit csinálnak vele.holnap írni fogok a fejleményekről, már csak azért is, hogy mindenkinek tanulságos legyen.
2009. márc. 11. 21:47
19/26 anonim válasza:
ÁNTSZ-es lány vagyok:
Te JÓ ISTEN!!!!!
hogy képzelik ezt????
szegény babák. minél hamarabb hozd ki onnan. ha már nincs infúzión, diétáztatni te is tudod.
háááát szóhoz sem jutok...
2009. márc. 11. 22:29
20/26 anonim válasza:
anyukám üzeni:
nyugodtan vidd haza, ha nincs infúzión, akkor már nincs kiszáradva. és írj panaszt az ÁNTSZ-hez:))
azt mondta, hogy ez nem ellátás, a börtönben a felnőtt bűnöző férfiak 100szor jobb ellátást kapnak. és ha ezeket a panaszokat leírod, kivizsgálják a dolgot...
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!