A kisbaba foga mennyi idősen bújhat ki legelőször?
Figyelt kérdés
2011. máj. 11. 07:11
1/7 anonim válasza:
Nàlunk a családban majdnem minden gyereknek 3 hónaposan jött ki az elsö foga (kb 10-12 gyerek).
2/7 anonim válasza:
Az én kisfiam nem volt egészen 3 hónapos, amikor kibújt az első foga...
3/7 anonim válasza:
Általában az első fog 4-6 hónapos korban bújik ki, de vannak kivételek, ahogy előttem is írták van olyan baba akinek már 3 hónapos korában kibújik az első foga, de van olyan akinek csak 8-10 hónapos korában.
4/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm!Az lenne még a kérdésem hogy 4 hónapos kisfiamnak hány cseppet kell adni a Cebion cseppekből?Nem egészen ide tartozik tudom...A papírján az van hogy 14 éves kor alatt 10 csepp de egy 4 hónaposnak nem sok ez?
2011. máj. 11. 07:52
5/7 anonim válasza:
A lányomnak most, 7 hónapos korában jött ki az első foga.Nem lehet általánosítani, mert ez babánként változó.Én nem bánom, hogy nem jött ki korán.És nem szenvedett, ugyanúgy végig aludta az éjszakákat.Eddig egyszer volt beteg, náthás.Kb. ennyi idős volt akkor.Nekem 10 cseppet kellett neki adnom, de azért, mert meg volt fázva.Ha egészséges, akkor felesleges ennyit adnod szerintem.Attól is függ, mire kapja.Az én lányomnak most vasat kell szednie egy hónapig, ahhoz kell adnom kétszer 3 cseppet egy nap.
6/7 anonim válasza:
a fiamnak 9 hónaposan jött ki az első foga, egy szomszéd baba 15 hónapos és még egyetlen foga sincs. MInél később jön ki, annál tartósabb lesz.
7/7 anonim válasza:
Az én babám foggal születt! a második foga 2 hósan jött ki, de azóta egy sem. Szenved nagyon, nagyon sokat nyáladzik, de nem töri neki át az inyét. Nem lehet elég korán kezdeni:)!
Egy 7 hós baba anyukája.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!