Ettem kaliforniai paprikát. éjjel óránként sírva kelt a babám. Lehet a paprikától fájt a hasa? Szoptatok!
Figyelt kérdés
2009. márc. 11. 09:12
1/3 anonim válasza:
a kaliforniai paprikával nekem is gondom volt, viszont a sima vékonyhúsú zold v. fehér paprikával nem volt gondom- ha vlmi olyat eszel amirol úgy gondolod zavarhatja- adj neki espumisan cseppeket-kifejezetten csecsemoknek, kisgyerekeknek van.
2/3 anonim válasza:
A paprika puffaszt, ugyhogy lehetséges, amit irsz. Főleg ha igy feltűnt neked! Nálunk a hagyma csinált ilyet.... Szerintem ha amugy nem hasfájós, ne adj nemi cseppeket, csak kerüld az efféle hamikat, amiktől tapasztalod, hogy fáj a pocija:)
3/3 A kérdező kommentje:
jaj, már semmit sem lehet szinte enni.....:(
na mindegy, az a lényeg, tudok szoptatni!!!!
inkább az összes paprikát kerülöm......
köszönöm szépen!
2009. márc. 11. 09:24
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!