Szülés utáni depresszióból hogyan lehet "kigyógyulni"?
Igazuk van az előttem szólóknak! Menj, sétálj, vásárolj, mehetsz a babával is, de mozdulj ki. Keress valami hobbit, fűzz gyöngyöt, fess, varrj valamit, vagy készíts játékot a babádnak amíg alszik. A lényeg, hogy lekössön és ne csak a baba legyen. A depressziót és a pánik betegséget is a szerotonin csökkenése okozza az agyban, egyél szerotonin tartalmú dolgokat, legjobb a banán. Olvass, sminkeld ki magad, érezd magad nőnek, ez sokat segíthet. Van egy komplex homeopátiás gyógyszer, ezt nyugodtan szedheted, szoptatás alatt is, nem álmosít, nem okoz függőséget, a neve Sedativ PC, 7-8száz forintért vehetsz DM-ben és gyógyszertárban is. Nekem beváltak ezek a dolgok! A férjeddel miért nem hagyhatod a babát?
Egy 3 hónapos isfiú anyukája
NAgyon jó úton vagy azzal, hogy megszületett az elhatározás illetve a szándék! AZ első lépést megtetted. Másodikként menjetek el sétálni együtt, annak terápiás értéke volt nálam, harmadszor pedig, mikor alszik a babád, menj a fürdőbe, radírozd le, kend be az arcodat, esetleg tegyél fel egy kis festéket a szemedre és ettől máris jobban kell magad érezni. Ha több időd van, akkor testápoló mindenhova, esetleg a férjed masszírozzon meg este. Teázz (zöld vagy gyümölcs), mindezt szertartásosan, mintha teázóban tennéd. Párologtathatsz is a szobában, mert az illatok is nagyon kedvezően befolyásolják a hangulatot.
Sok sikert!
(Ha ezekből minden nap csak az egyik sikerül, akkor is jó lesz!)
Köszi! Köszi! Köszi!
A férjem egy rózsaszín álmot képzelt el és ez nem így van mert ugye van amikor sírós nyűgös napunk van. Minden baja van ha sír a gyerek. Pedig úgy hagytam itt hogy a gyerek minden szükséglete ki volt elégítve.
Köszi a tanácsokat igyekszem megfogadni és megvalósítani.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!