7-8-9 hós anyatejes babátok megissza-e a szükséges 500 ml tejet egy nap?
Figyelt kérdés
Én babám 3x-4x szopizik egy nap, tegnap kiváncsiságból megmértem (egyébként már rég nem mérem, 8 hós) és 2x evett kb 150-et és 2x 50 körül, tehát max 400 ml-t. Ilyenkor mi van? :O2009. márc. 11. 08:01
1/4 anonim válasza:
szerintem nem kell olyan halál pontosan 500ml-nel lenni.Az én babám csak reggel,este szopizik,vacsira tejpépet kap(reggel is).Ez így kb.megvan annyi.
2/4 anonim válasza:
Kisfiam nagyrész este szopik már csak - a tejpépes vacsi után és ha nagyon kér még hajnalban is cicizik egyet. Reggelire már csak tejpépet kap. Én jó sürüre csinálom, mint a tejbegrízt így mondjuk nem folyik de jobban esik neki :) Sztem kb megvan a fél liter. Azt gondolom 4dl is elégnek kell hogy legyen. Kap tejpépet vagy valami ilyesmit?
3/4 anonim válasza:
Az én tápis fiacskám sem iszik már csak 1*280-at, e mellé adok naponta egy 180gr-or natúrjoghurtot. Hát, ha jól számolom, így sincs annyi, de ez engem nem izgat :)
4/4 A kérdező kommentje:
Köszi szépen, megnyugtattatok!
Eszik tejpépet is, de csak kb minden 2. nap. Van olyan is, hogy egy nap csak 2x szopizik és nem túl sokat.
A kérdés persze költői, mert ügye megtömni nem lehet őket, ha egyszer nem kérik :)
2009. márc. 11. 09:55
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!