Rossmann-sun ozon 50faktoros naptejet használt valaki?
Figyelt kérdés
10 hónapos picimnek jó lehet?50 faktoros kell neki?még nem használtam ilyesmit sosem,magunknak sem2011. máj. 10. 16:33
1/8 anonim 

válasza:

azt ne!! nagyon gusztustalan kenőcsös felkenve a bőrre alig jön le tiszta olaj ha megfogod a gyereket ragad a bőre tőle.
még mindenképp 50 faktorosat kellene neki de spray -t.
2/8 Darcy01 

válasza:

A Sunozonos termékeket én sem javaslom, nagyon ragacsosak.
3/8 Darcy01 

válasza:

A DM saját márkás naptejeiről viszont sok jót hallottam. Több neves márkát is maga mögé utasított egy teszten. Azt hiszem Sundance a márka neve.
4/8 A kérdező kommentje:
én bekentem vele...de hamar beszívta a bőre és nem ragadt...
de persze hallgatok a tanácsaitokra és veszek másikat
csaka ragacsosság miatt nem jó egyébként?vagy más oka is van?
2011. máj. 10. 16:51
5/8 Darcy01 

válasza:

Én csak a ragacsossága miatt nem szeretem.
6/8 anonim 

válasza:

Az avonos tökéletes meg a nivea is .
7/8 anonim 

válasza:

Intersparban lesz sajátmárkás 50 faktoros akcióban csüt-től, én olyat veszek, mert a Rossmannos nem vált be tavaly.
8/8 anonim válasza:
Én nemrég vettem Sun Ozon 50 faktoros naptejet. Én elég fehér vagyok, sokszor leégtem már, sok szeplő van a testemen. Egy nap alatt 3-szor kentem be a vállam környékét (ahol mindig leég), és teljes védelmet nyújtott, mivel egyáltalán nem égtem le. Szerintem a barnulást is jobban gátolja ez tény, de legalább örömmel tértem haza a strandról, nem szenvedésekkel mint régen, szóval én csak ajánlani tudom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!