Babádat leszoktattad a napközbeni 2x alvásról, vagy magától állt át az ebéd utáni egy alvásra?
Ezt a kérdést akár én is kiírhattam volna!Annyi a különbség,hogy az én 1 éves fiam este fél 8-tól másnap fél 8-8ig alszik tehát éjszaka 12 órát és ő kb 11 óra fele álmosodik el,alszik(ebéd nélkül)kb 2 -2,5 órát és utánna már délután nem!persze este 5-6 óra magasságába meg már majd meg hal a fáradságtól,akkor próbálom húzni fél 7-7-ig fürdés és alvás!De olyan rossz,hogy itt a jó idő,este még fél 8-8-kor is világos van még kint lehetne az egész család a kertbe az én fiam meg már 7-kor alszik!Úgyhogy most arra gondoltam,hogy délelőtt 11-kor nem fektetem le,hanem megpróbálom elhúzni legalább fél 12-12-ig akkor megebédeltetném és utánna tenném le aludni és ha tele a poci akkor hátha még hosszabban is aludna és akkor legalább az esti fürdést is kitudnám tolni legalább fél 8-ra!
Szóval lehet,hogy valakinek magától áll át a babája de az enyémnél lehet egy kicsit manipulálni kell!
14 hós lesz a kislányom
mióta elkezdett önállóan menni 1 HETE
azóta nem nagyon alszik délelőtt
csak ebéd után jobb esetben 2 órát.
vmikor álmos és alszik napi 2 szer délelőtt és délután
de amióta elindult állandóan menne és emiatt izgatott és nem alszik.
de amúgy ha látom hogy álmos délelőtt
leteszem akkor is ha hadakozik.
szóval a menése ellenére ő még igényli a napi 2 szeri alvást.
az éjszakát végigalussza amúgy.
hagyd aludni, ha álmos
fiam 19 hós, és még mindig 2szer másfél órát alszik nappal, éjjel kb 11et. Ma egyszer aludt két órát és estére ko volt, pörgött, elesett folyton, és borzasztóan viselkedett, ugyhogy hagyon, hadd aludjon, ha neki igénye van rá (mellesleg, nekem is jó kétszer megpihenni egy nap, elég eleven fiam van :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!