Miért üvölt alvásnál?
Segíteni sajna nem tudok, mert ugyan ebben a cipőben járok.
Ugyan úgy üvöltés van, bár már van egy technikám amivel csak pár lett. Napközben a mi nagy franciaágyunkra rakom le aludni, és amikor sír megpróbálom a kedvenc pozíciójába helyezni. Ha nem megy, akkor forgatom és előbb utóbb találunk olyan pozit, ami jó neki. Viszont általában 20 perc után felébred, de pár napja sikerül visszaaltatnom és csak kétszer alszik napközben, de akkor hosszabbat. Remélem tud valaki valami okosat mondani, mi 4 és fél hónaposak vagyunk és nálunk 2-3 hete tart kiegészítve azzal, hogy éjjel is megébred és egyfolytában forgolódik csukott szemmel.
Ez volt a lányomnál, már kezdtem belebolondulni, aztán olyan 6-7 hónaposan volt az, hogy odaadtam neki a cumit és aludt pár percen belül, néha kellett kicsit ringatni is. Sírni viszont én soha nem hagytam tovább pár percnél, azt is kipróbáltam, hogy mi lesz akkor, de nem aludt el és nem akartam szenvedtetni.
Aztán megint pár hónapig jött ez a sírós jelenet olyan 8-9 hó körül, aztán megint jó volt a cumi. Szerintem fogzással lehet összefüggésben. Most 13 hónapos és már kb 9 hós kora óta csak nagyon nagyon ritkán van gond az altatással. Ha máshol kell aludni vagy ha nagyon fogfájós. Cumit mi csak alváshoz használjuk napközben csak nagyon ritkán kapja meg, ha már nagyon nyűgös.
A másik ami még gond lehet, hogy lehet, hogy nyűgös, de nem álmos, mert amióta mi csak egyszer alszunk egy nap azóta mindig igényli az alvást. De csak 12 hós korában vettem rá magam, hogy rászoktassam a nap egy hosszú alvásra, de ez még nektek korai, csak vígaszként mondom, hogy ahogy nőnek jobb lesz:) Kitartás!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!