Ha a párom keresztapja lesz a gyereknek akkor elvileg Én leszek a keresztanyja? Még nem kértek fel a keresztanya szerepre és elég rosszul esne, hogy régóta vagyunk együtt a párommal, de még erre sem méltatnak. Jó kapcsolatot ápolok velük.
Azért arra kíváncsi vagyok ha 13.46.-osnak azt mondja a férje hogy márpoedg nem az öcsikédből lesz keresztapa hanem a hugicám párjából..
Ha férjem tesvére keresztszülő lesz akkor jogos hogy a másik meg lehet az én testvérem, és fordítva.
13. 46 vagyok, válaszolnék:
A férjem hugicája 1 évben kb. 3x jön/jött hozzánk 20 percre. Babalátogatóba 1 csomag popsitörlőt hozott.
Ellenben a tesómék minden héten jöttek/jönnek, még szó sem volt róla, hogy ők lesznek a keresztszülők, de rengeteg dolgot vettek a gyereknek.
Persze nem az ajándékok miatt döntöttünk így, de a férjem is belátta, hogy a testvére nagy ívben lesz@r minket akár gyerekkel vagy gyerek nálkül vagyunk. Minek válasszak olyan embert keresztszülőnek, aki szinte vad idegen a gyerekemnek? (meg néha úgy érzem, hogy nekem is)
És volt még más oka is, de ne kelljen már itt magyarázkodnom!!! Mi - A PÁROMMAL KÖZÖSEN - így döntöttünk és kész! A gyerek is így járt a legjobban! Imádják a keresztszülei, - és a lányom is őket - akik majdnem minden nap jönnek hozzá!
Hát így érthető, csak bocsánat de olyan kétéertelmű volt a mondat. De így érthető, hogy miért így döntöttetek.
Innen kiindulva egyébként valóban a keresztszülő választásnál ez a legfőbb szempont: mi a baba érdeke? Ki foglakzik vele legtöbbet? Ez a legfontosabb.
Örülök, hogy megértettél! :-))
És bocs, ha durva voltam, nem akartam az lenni, csak....
És bocs az Off-ért, kedves Kérdező!! :-)
Köszönöm szépen a válaszokat.
De tényleg nagyon rosszul esik, hogy tudom a párom lesz a keresztapja én meg a senkije a kislánynak. És eze után vágjak jó pofit a keresztelőn? De így elmenni sem lesz kedvem. És most látom előre, hogy a párommal lesz majd 1-2 vitánk ebből kifolyólag.
Ennyi válasz sem győzött meg hogy ez nem lesz*rás? Akkor ne haragudj de ez szimpla sértődés, ha még az észérveket sem akarod megérteni. Most mindenki aki keresztszülő akart lenni, vágja a pofákat majd a keresztelőn hát az nagyon szeretreméltó lenne.
Ki lesz a keresztanyukája egyébként?
Nem azt írtam, hogy a párom sógornőjével összeveszek és tányér dobálás lesz! De most már lesz*rom és kész. A keresztanyja meg már az lesz aki akar.
Hogy a párommal összefogok-e veszni vagy sem az az Én dolgom!
Ja és normális válaszokat vártam! Erről ennyit! Azt gondoltok amit akartok!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!