A 10 hós babáitok megeszi még naponta 3X a tápszert?
A védőnőm szerint kell még neki napi 3X, és szerencsére meg is eszi, semmi gond, de a hasonló korú babák többsége akik errefelé laknak még 2X se nagyon akarják megenni!
És a többi étkezésre,amikor nem tápszert mit adtok nekik???
Köszönöm előre is!! :-)))
Kislányom még nincs 10 hónapos, de már most nem kell neki 3x a tápszer!
2x iszik még - reggel és este, és azt is nehezen.
Védőnőm azt mondta, hogy teljesen rendben van ez így. Beleerőszakolni semmit sem lehet, ha ő nem akarja. Emellett amúgy jó az étvágya, szépen fejlődik, úgyhogy nem aggódom.
Persze, nem erőszakolnám ha nem kérné, csak olyan furcsa hogy a korabeli babák nem nagyon eszik már meg ennyi idősen a tápszert!
Köszönöm szépen a válaszod, aranyos vagy!!! :-)))
az én kislányom 9,5 hónapos.gyűlöli a tápszert .egyszer eszik egy nap.lefekvés után amikor jól bealudt.csak akkor fogadja el.
nagyon el voltam keseredve de megnéztem a rizspép összetevőit hiszen arra is az van írva hogy speciális tápszer.minden fontos ásványi anyag 3xát tartalmazza mint a tápszer.ezert így eszik
reggel rizspép
tízórai: gyümi,keksszel vagy zabpehellyel,és joghurt vagy túróval
ebéd:húsos főzelék
uzsi :rizspép de itt keverek bele gyümölcsöt
vacsi: húsos főzelék
este amint már írtam tápszer
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!