Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Mikor lehet felültetni a...

Mikor lehet felültetni a babakocsiban?

Figyelt kérdés
csak ültetni és fektetni lehet a babakocsit. még csak 4hós de fekve sehogy nem marad meg.csak ülni akar, kipróbáltam ha felültetem elalszik, aztán persze lefektetem, ha lefektetve rakom bele, csak üvölt, kézben is csak ülve marad meg
2011. máj. 9. 16:30
 1/9 anonim ***** válasza:
Milyen babakocsi ez?inkább vegyél másikat ahol van köztes állapot.
2011. máj. 9. 16:37
 2/9 A kérdező kommentje:
Corrado p2
2011. máj. 9. 16:37
 3/9 A kérdező kommentje:
Sajnos férjemet most rúgták ki, vannak tartalékaink de nem szeretném felélni amíg nem talál munkát. nem merek ebben a helyzetben sokat költeni egy babakocsira
2011. máj. 9. 16:40
 4/9 anonim ***** válasza:
Hát, 4 hónapos még nagyon nem szabad ültetni. Tudom miről beszélsz, az én Lányomnál is ilyentájt kezdődtek a problémák. Feküdni már nem akart, mert ülve érdekesebb a világ. Gyötrődtünk 2 hónapot. Mostmár 6 hónapos múlt, és nálunk állítható az ülésszög így 150 vagy 120 fokban tudom dönteni az ülést és az neki is megfelel. (a 120 csak az utolsó 5-10 percre, míg hazaérünk) Esetleg próbáld meg hordozókendőbe vagy meitei-be betenni és ha elalszik, rakd át a babakocsiba. Így nem kell kocsit cserélni. Viszont semmiképp ne ültesd, mert a későbbiekben visszaüthet!
2011. máj. 9. 16:44
 5/9 anonim ***** válasza:
Onnantól, amikortól egyedül tud ülni.
2011. máj. 9. 16:45
 6/9 anonim ***** válasza:

míg nem ül, ne ültesd, tönkre vághatod a gerincét, annyit nem ér.

nézd meg, hogy a hordozót nem tudod-e belevarázsolni a babakocsiba, általában bele lehet tenni és így tud nézelődni kényelmes. ha nem, pokróccal megemelheted a babakocsit, hogy olyan 150fokban legyen a babád, itt már kilát de még nem ül és ehhez már a gerince is erős

2011. máj. 9. 16:46
 7/9 anonim ***** válasza:
17%
Ugyan már, ha rendesen megtámasztja a babakocsi a baba hátát, semmi baja nem lesz, ha ül egy kicsit! A mi babakocsinkat lehetett több fokozatban állítani, de a lányom már 3 hónaposan üvöltött, ha fektettem. Semmi baja nem lett. Amúgy pedig jelzi a baba, ha kényelmetlen neki ülni, csak az ő jelzéseit kell figyelni.
2011. máj. 9. 17:18
 8/9 anonim ***** válasza:

Hát utso gratula,ha 3 hósan teljesen ültetted!nem most majd tizenévesen lesznek gopndjai!!

Kérdező:bocsi,nem tudtam:((esetleg vaterán kifogni vmi olcsót köztesnek??

2011. máj. 9. 17:39
 9/9 anonim ***** válasza:

Amikor már magától fel tud ülni. Az én babám 8 hónapos kora óta ül a babakocsiban. Előtte 6 hósan kezdtem magasabb fokozatba emelni a háttámlát.

Nálunk is sok kínlódás volt a kisfiammal 3 hónapos korától a babakocsizással. Mivel tél volt, még kenguruba se tehettem, de valahogy túléltük ezt az időszakot. Inkább rövidebbre fogtam a sétákat, ő például nem is volt hajlandó babakocsiban aludni, ezért mindig az ágyában altattam. A mai napig utálja, ha valahova be van kötve, igényli a szabad mozgásteret... Most 9 hónapos.

Nekem még az tűnik a legjobb megoldásnak, ha keresel egy megfelelő párnát vagy plédet, amivel enyhén meg tudod emelni a hátát.

2011. máj. 9. 18:02

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!