Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Hány gyereketek van és hány...

Hány gyereketek van és hány szobás a lakásotok?

Figyelt kérdés

Mi 2 szobás lakásba lakunk, és most jön a második baba.Tényleg kicsi lesz a lakás???Egyesek szerint manapság luxus a külön szoba, de a férjem szerint ez alap.

Nálatok hogy van ez?

2011. máj. 9. 11:02
1 2 3
 11/29 anonim ***** válasza:
1,5 szobás és egy kisfiunk van, 10 hónapos, de a másodikkal várunk amíg nagyobbra tudjuk cserélni mert a nagyszoba a nappali+háló egyben, a fél szoba a babáé, de oda nem akarok két gyereket bezsúfolni, el sem férnének.
2011. máj. 9. 11:25
 12/29 anonim ***** válasza:

57 nm, 3 hónapos a kislányunk. 2 szoba van. A nappali most hálóként is funkcionál, a kisszobában van a kislányom birodalma (bár most én is ott alszom vele, apa meg a nappaliban). Szeretnénk miné hamarabb második babát, szerintem szűkösen, de elférnénk 2 gyerekkel is. Minden megoldható. A férjem mindenképp menni akar nagyobba, de hát ugye az anyagiak.... szóval ez a dolog még várat magára.

Szerintem 2 szobás lakásban el lehet lenni két gyerekkel.

2011. máj. 9. 11:31
 13/29 anonim ***** válasza:
51%
3 szoba( az egyiket nappaliként használjuk), a lakás 85 m2. Férjemmel és 6 hónapos csemeténkkel élünk itt, de néha nagyon kicsi!!!! Nem tudom mi lesz,ha jön a tesó:)
2011. máj. 9. 11:35
 14/29 anonim ***** válasza:

Mi átalakítás előtt vagyunk.

Most van két nagyon nagy egybenyíló szobánk, egy konyha étkező, nagyon nagy felesleges előszoba.

4en vagyunk(én a férjem, a fiunk meg a lányunk)

Ha végre nekifogunk, akkor a mostani gyerekszobát elfelezzük, két különszoba a gyerekeknek. A mostani ajtó befalazva, a mi szobánk marad, az előszoba konyha étkező össze lesz nyitva és ott egy kis bútortologatással lesz a nappali is kialakítva.

2011. máj. 9. 11:36
 15/29 anonim ***** válasza:
85 nm kicsi???? Te jó ég :)
2011. máj. 9. 11:37
 16/29 anonim ***** válasza:
Hat en mondhatom h a mi lakasunk kicsi,de sajnos igy alakult.Egy gyerekunk van 14 honapos.Es egy szobank van ahol,alszunk,fozzok,es ott toltsunk a napjainkat.De igy is boldogok vagyunk.Kulonben meg msot az iden epitunk.
2011. máj. 9. 11:42
 17/29 anonim ***** válasza:
80 nm-es családi ház,2 szoba plusz nappali,3-an vagyunk:apa,én meg 1 éves kisfiú!Néha én is kicsinek érzem a sok ruha,cucc és játékok miatt,nem is tudom,hogy hogy lehetne itt elférni 4-en,bár nállunk késsőbbre van tervezve a kistesó!Ha jönne akkor sem költöznénk el mert a város egyik legjobb helyén vagyunk,úgyhogy akkor hozzáépítenénk!
2011. máj. 9. 12:00
 18/29 anonim ***** válasza:
1,5 szoba.38m2+ terasz. 18 hónapos nagyfiú mellé várjuk 1 hónap múlva a következő kisfiamat. Jövőre azért mi is költözünk. 1 évet valahogy csak megoldunk:)
2011. máj. 9. 12:14
 19/29 anonim ***** válasza:
két szoba egy gyerek.a gyerekszám maradni fog,nem lesz több.a szobaszám nem bánnám,ha több lenne egy féllel.
2011. máj. 9. 12:24
 20/29 anonim ***** válasza:

54 m2, 2 szoba, 2 gyerek

El lehet férni, bár én is legalább egy fél szobával nagyobbat szeretnék, hogy ne a nappaliban kelljen aludnunk. A gyerekek egy szobában, mindkettő fiú, ezzel nincs gond, szeretnek együtt lenni.

Nemsokára építkezünk, akkor lesz 3 szoba+nappali, de oda lehet, hogy lesz már harmadik gyerek is, akkor viszont a két fiú biztos, hogy egy szobában marad.

2011. máj. 9. 12:44
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!