Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Másnak is lusta a babája?

Másnak is lusta a babája?

Figyelt kérdés
3 hónapos lesz a babánk de alig mozog. Elnézeget a járókában,"elbeszélget", néha jár keze-lába, 2xoldalára fordult, de amúgy teljesen nyugodt. Hason ordít, így a fejét sem emeli fel, de ha ölben van szépen tartja. Ez baj, vagy vannak lassabb babák?
2009. márc. 10. 16:53
 1/4 anonim ***** válasza:
szerintem nem lassú a babád legfeljebb nem egy kukacka aki folyton mozog. az enyém is nyugis. na de majd amikor már pörög forog:-) meg elindul győzz utána menni:-) nyugi nincs semmi baj!:-)
2009. márc. 10. 16:58
 2/4 anonim ***** válasza:
100%

Szia!

Nincsen semmiről lekésve, és igen vannak lustább babák. Van aki 7-8 hónapos koráig nem csinál semmit, de aztán gyorsan behozza a dolgokat és szinte egyszerre kezd el forogni, kúszni, mászni. Azért próbáld meg minnél többet hasra tenni, úgy erősödik a háta, karja. persze, ha nem szeret ne eröltesd, mindig egy picit többet hagyd úgy és játsz vele, énekelj neki.

Jó babázást!

5.5hós kislány anyuja

2009. márc. 10. 17:01
 3/4 anonim ***** válasza:

Szia!

Az én kisfiam is ilyen volt. csak el ne vidd neurologushoz. Az egyből minden hülyeséget kitálált, vizsgálatok hada ugye amin semmit nem mutatak ki és a végén már a gyógytornásznál találtuk magunkat. Két alkalom után a tornásznő mondta hogy nem lát itt hatalmas próblémát és csak két hetente vigyük hogy megnézhesse.

Tanácsom: Sokat repülözetek, feküdj mellé a földre vagy a franciaágyra és így legyetek hason. Nevess rá és megfogja szeretni a hasonfekvést (nem olyan sokáig, de hason lesz).

Ha felhuzod a két kezénél emeli a fejét??? Ha nem, akkor ne emeld végig csak egy picit hogy elemeld a földről és hogy emelje.

na mindegy..Sorolhatnám az otthoni taktikákat amit a gyógytornásznőtől tanultam, de lehet hogy nem érdekel vagy ezeket tudod te is!

Minden baba más, ne hasonlisd össze senkivel ebbe a hibába én is beleestem!

6 hós Baby anyukája

2009. márc. 10. 20:02
 4/4 A kérdező kommentje:
Szia! Szívesen veszem a praktikáidat, ha van kedved írni. Igen, tartja a fejét ha kezénél fogva húzom fel, és ha a vállamon van büfiztetésnél akkor is alig kell fogni, vagyis csak a biztonság kedvéért van ott a kezem. Sajna én is másokhoz hasonlítom, mert a barátja akivel egy napon született már kinyomja magát, fürdésnél kimegy az összes víz a kádból úgy rúg, az én babám meg csak fekszik.Amúgy nem nyugodt baba, sokat sír, és akkor rúg is, csak mégis olyan lassúnak tűnik nekem.
2009. márc. 10. 20:09

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!