Másnak is lusta a babája?
Szia!
Nincsen semmiről lekésve, és igen vannak lustább babák. Van aki 7-8 hónapos koráig nem csinál semmit, de aztán gyorsan behozza a dolgokat és szinte egyszerre kezd el forogni, kúszni, mászni. Azért próbáld meg minnél többet hasra tenni, úgy erősödik a háta, karja. persze, ha nem szeret ne eröltesd, mindig egy picit többet hagyd úgy és játsz vele, énekelj neki.
Jó babázást!
5.5hós kislány anyuja
Szia!
Az én kisfiam is ilyen volt. csak el ne vidd neurologushoz. Az egyből minden hülyeséget kitálált, vizsgálatok hada ugye amin semmit nem mutatak ki és a végén már a gyógytornásznál találtuk magunkat. Két alkalom után a tornásznő mondta hogy nem lát itt hatalmas próblémát és csak két hetente vigyük hogy megnézhesse.
Tanácsom: Sokat repülözetek, feküdj mellé a földre vagy a franciaágyra és így legyetek hason. Nevess rá és megfogja szeretni a hasonfekvést (nem olyan sokáig, de hason lesz).
Ha felhuzod a két kezénél emeli a fejét??? Ha nem, akkor ne emeld végig csak egy picit hogy elemeld a földről és hogy emelje.
na mindegy..Sorolhatnám az otthoni taktikákat amit a gyógytornásznőtől tanultam, de lehet hogy nem érdekel vagy ezeket tudod te is!
Minden baba más, ne hasonlisd össze senkivel ebbe a hibába én is beleestem!
6 hós Baby anyukája
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!