Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Kell ilyen időbe még pokróc a...

Kell ilyen időbe még pokróc a gyerek alá is a kocsiba?

Figyelt kérdés
Tegnap anyósom kiszedte a 7 hónapos babámat a kocsiból,és berakott alája még egy pokrócot,hiába mondtam hogy szerintem nem kell,mert hogy "vékony a kocsi".
2011. máj. 9. 09:51
 1/5 A kérdező kommentje:
Na,szóval átfogalmaznám a fenti kérdést,Kell pokróc a gyerek alá a kocsiba?
2011. máj. 9. 10:00
 2/5 anonim ***** válasza:
Szerintem felesleges. A lányom alatt csak egy vékony kis törölköző van, de az is csak azért, mert nem mosható a huzata a babakocsinak. A pokrócot már kb. április elején kivettem.
2011. máj. 9. 10:00
 3/5 anonim ***** válasza:

kérdés milyen a kocsi

ha puha bélése van akkor nem

de ha nincs akkor tennék

kérdés h fázós e a baba

ha igen akkor igen ha nem akkor nem

nekem van egy vékony termótakaró alatta és egy bélelt ruciban viszem le így ha beborul vagy hideg vagy elalszik be tudom takarni

nekem 4.5 hos a babám .-))

én tennék be tartaléknak egyet a csomi tartóba

2011. máj. 9. 10:14
 4/5 A kérdező kommentje:
A kocsi nem fapados,van alatta anyag bőven.Tegnap egy harisnya volt rajta,egy farmernaci,egy tutyi,body,póló,cipzáras pulcsi,termomellény,sapi.Egy pokróc rajta,plusz a kocsi lábzsákja.
2011. máj. 9. 10:18
 5/5 anonim ***** válasza:
Ennyi idős babának szerintem már nem kell. Ráadásul szerintem jól fel is volt öltözve. Az én 4 hetes babám alatt viszont még van.
2011. máj. 9. 13:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!