Mennyire normális, hogy 7 hónapos fiam szinte egész nap "búg"?
Ha már nincs el egyedül, akkor együtt játszunk, mondókázunk, éneklünk, még is nagyon sokszor van, hogy "búg" mert meglát valamit, amit nem kaphat meg, de érdekli és meg akarja szerezni.Persze megmutatom neki(DVD, kulcs, telefon, virág, akármi)de ki van akadva, ha nem veheti a szájába....
Más babája is csinálja ezt?
Nekem is pont ennyi idős a lányom, és ő is ezt csinálja.Búg, mint egy kis galamb.De ő inkább így: hűűűűű,űűűű,űű, hűű.
Ne haragudj, hogy a miértre nem tudok válaszolni,de általában akkor csinálja, ha nagyon akar valamit.Volt egy időszak, amikor akkor csinálta, ha szopizni akart.:))
Babául ez csak annyit jelent: Hé anya, adod ide, de rögtön!
Ezzel a búgással jelzi, hogy azt akkor is, ha fejre állsz kéri:) Lesz ennél cifrább is:)
A fiam fejhangon sípolt(most sem nőtte ki, pedig már el is tudná mondani)
akkor megnyugodtam, köszi:)ja és hűűű nálunk is van:)de a hööö van többségben:D
Már azt hittem valamit rosszul csinálok, de képtelen vagyok neki annyiféle játékot kitalálni, hogy 5 percenként mindig le legyen foglalva valami mással, újjal....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!