15 hónapos gyereked mikor kel reggel? Nappal hányszor alszik és mennyit?
Az én fiam pont ma 15 hónapos!
Mostanság fél 7-7 között kel, ezzel bírja 10:30-11-ig, akkor alszik max. 1 órát.
Délután 4-5 óra között szokott még bealudni, akkor is maximum 1 órát alszik.
Én is örülnék, ha csak egyszer aludna, de akkor akár 2-3 órát, mert legalább meg tudnék rendesen főzni, el tudnék utána mosogatni, és talán még magamra is jutna egy kicsi időm. De így a főzéssel talán éppen végzek mire felébred, a mosogatás már a délutánra marad, meg nagyjából összeszedem a házat, de magamra már nincs időm...
Este fél 9-kor fürdik! És ez már nála korai, mert 1 hónapja még fél 10-kor fürdött. Ennyire már sikerült előrébb hoznunk a fürdést. Azért kezdtük egyébként hamarabb fürdetni, mert már akkor is fél 7-kor kelt, és én keveselltem amit aludt. Előtte, kb 2 hónappal ezelőtt ugyanis még fél 9-9-ig aludt. Aztán villámgyorsan átszokott a fél 7-es ébredésre.
Redőny: nálunk van redőny a szobáján, tehát tök sötét van, és mégis ébred... Úgyhogy sok reményt szerintem ne fűzzetek hozzá!
Hát, akkor ez így marad.
Nekem is van egy 3 éves lányom egyébként, ő pici korában mindig 6-kor kelt, sőt, volt, hogy még korábban. De ennyi idősen már csak egyszer aludt, talán 1,5 éves korában kezdett el reggel tovább aludni. Sajnos én nap közben nem tudok lefeküdni, mert a 3 évesem már nem alszik nappal. Oviba nem is vették fel, mondván, hogy én úgyis itthon vagyok, szóval elég fárasztó ez így.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!