Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Hogy lehet megoldani a költözé...

Hogy lehet megoldani a költözést egy 8-9 honap körüli babával? Segitségem nem sok lesszcsak a férjem de még az ujj lakást fel is kell kicsit ujitani költözés elött igy ő azt csinálja de a pakolás takaritást hogy oldjam meg?

Figyelt kérdés
2009. márc. 10. 16:28
 1/5 anonim ***** válasza:
hát bizony nem vagy irigylésre méltó. vlmi barátno,senki? mégha nála nem is hagyod, hanem veletek van, és o figyel a babára te meg dolgozol, vagy viszed a kocsit és amíg alszik takarítasz o az egyik helységben te a másikban.vagy vlmi magán bolcsi-végso esetre.
2009. márc. 10. 16:39
 2/5 anonim ***** válasza:

szia

nekem 6-7 hónapos volt,mikor átköltöztünk.már hetekkel előbb csomagoltam-1-1 zsákkal,ha ébren volt akkor is tudtam ,pl ágyneműket.kiraktam az erkélyre,vagy a pincébe.aztán,amig fiúk pakoltak-én a babakocsiban altattam 1-2 órát.az a helyzet,h 1 hétre én el is utaztam anyukámékkal,mert nekünk falat is bontottak.de amig dolgoznak-vidd el a nagyszülőkhöz altatni a babát.de.keress valami programot-zenebölcsi,torna,utána alvás-ebéd-séta-és kora délután már mehettek haza.ezek a munkás emberek úgysem szeretnek sokáig dolgozni..

más ötletem nincs

2009. márc. 10. 20:17
 3/5 anonim ***** válasza:
Szia! A övő héten költözünk a babám 9 hónapos. Hétfőn kezdek pakolni a konyhai edényeket éa a kabátokat átviszem apukámmal közel van a másik lakás így naonta a babával oda tudok sétáli egy kevés cuccal. A költözés napján 8-kor elviszem a mamához, azt mondta a költöztető , hogy kb 2 óra alatt átcuccoluk, délután a mama már az új lakásba hozza.Teljesen viszont csak az utólsó napon pakolunk össze, a család segít. Szerintem fontos , hogy a babád szokja meg a mamát, ha eddig még nem hagytad volna ott egy kis időre. Én sem szoktam mindig eladni a gyerekemet ,de most erre már hónapok óta tudatosan készűltem. Kitartás
2009. márc. 10. 20:29
 4/5 A kérdező kommentje:
Aranyosak vagytok de a mama (csak 1 van anyos)40km-re lakik és regeltöl estigdolgozik,meg hát nem vagyunk joban igy rá biztos nem hagyoma babát de majd csak lessz valahogy!
2009. márc. 11. 08:54
 5/5 anonim ***** válasza:

Szerintem egy helyiséget mindenképp csinálj meg először, ahol lehet "élni", és ha már van egy tiszta szoba, akkor a többit is könnyebb lesz, mert addig lesz egy szoba ahol a pici elvan (alszik, játszik, stb.) Második a konyha és a fürdő, onnan meg már a többi.

Mi is ezen fogunk átesni 1hónap még addig kb, ráadásul az én kisfiam már 3hete áll, és más most nem is érdekli. :o)

7 és fél hós kisfiú anyukája

2010. jún. 4. 21:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!