Csak a cseresznye? Esetleg valakinek felesleges cumi?
Kisfiam 4 hónapos!Sajnos csak a cseresznye cumit fogadja el!Vettem már neki többféle cumit(szilikon,latex,fogszabályzós,ovális).Szombaton voltam a TESCO-ban,most per pillanat ott sem volt cseresznye cumi... :(
Nézegettem a mam-os cumikat a neten...hát nem tudom érdemes lenne e megpróbálni.Már több ezer forintot költöttünk cumikra.Ötletek?Mit csináljak? Esetleg valakinek felesleges cumi?Olcsón,a próba kedvéért?
Köszönöm mindenkinek aki válaszol!
Szia!
Gyógyszertárban nézted már? Nálunk van (Pest megye), azt hiszem 300 ft körül van, Baby Bruin, vagy milyen :)
Nézd meg, hátha!
Szia.
Esetleg Dm üzletben?Ha jól emlékszem akkor még volt is a bababonuszos kuponfüzetben 1 Ft-t.
szia :)
lányom koraszülött volt. a PIC-es nővérkék mondták hogy vigyünk neki cumit anno, megmondták milyet. pont ilyen cseresznye cumit. nem is volt gond vele, de mikor harmadik cumiját vettük, a cumi alja már sokkal vastagabb volt, ami a foginyhez ér. szóval végülis kénytelenek voltunk azt megvenni. nekünk 7db (!!) cumink van, eleinte mindegyiket kiköpte!
a lányom most 9 hónapos. szóval amit mi csináltunk:
eleinte próbálgattuk neki adni a cumikat, hiába. aztán hasonló formájú cumit adtunk a szájába mint a cseresznye cumi, csak más, vastagabb volt az anyaga.olyan átlátszós volt. aztán mikor ahhoz hozzászokott, olyanra váltottunk aminek vékony, azaz lapított volt az a része ami az ínyhez ér. ezt használja már vagy két hete. most átakarunk majd térni arra aminek a vége is lapított, nem kerek.
szóval ne add fel, nem reménytelen eset.
egyébként gyógyszertárba vettük mindig a cseresznye cumijait. egyből vékonnyal ne is próbálkozz, felesleges! egész egyszerűen kiesik a szájukból, nincsennek hozzászokva hogy úgy tartsák a szájukat.
most mint írtam egy kisebb, de szintén cseresznye alakút használ, lapított résszel.
remélem segíthettem. én rájöttem felesleges megvenni más szuper cumikat. ha elfogadod a tanácsomat, tedd amit mi tettünk. mi már elpakoltuk a 3 cseresznye cumit a dobozába :)
21:32
Hát nagyon meg köszönném!Te tudsz nekem e-mailt írni?Mert nekem nincs olyan opció a válaszodnál....
Mellesleg falun lakunk,Makó van a legközelebb,de az ottani DM-ben még egyszer sem volt szerencsém MAM-s cumihoz...Havonta mentem és kerestem! :(
De köszönöm a kupon felajánlásokat! :)
Kedves utolsó!4 hónapos és 12 cumija van!Már boldog boldogtalan vett neki! :D
Egyedül tényleg csak a MaM az amit még nem próbáltunk!De mindenesetre elraktam mindet,hátha majd később!A lányom 3 hónaposan már hajlandó volt váltani,de a fiam az "márkás" gyerek!Neki nem mindegy semmi!Annyi "felesleges" babacucc mint ami itt van...látnotok kéne! :D
Szia.
Én ajánlottam a Dm-t neked,most olvasom,hogy nincs a közelben.Annó én megvettem ha gondolod én elküldhetem neked hátha jó lesz a kisfiadnak.Nálunk a Nuk cumik a nyerök és még mindig az 1 méretü:(11 hónapos a fiam és nem kell neki a nagyobb cuma!Irj privit és a héten feladom neked!:):)
Szia!
A Mária bababoltban 490 Ft-ért lehet kapni. Rendelhető bármikor. Canpol márkájú.
Szétnéztem itthon, de egyik sem cseresznyecumi.
Az én fiam is szereti a márkát, neki az avent-os ami kell.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!