Milyen nevet adjunk a babának?
Figyelt kérdés
A vezetéknevünk Bálint, és nemet nem tudunk, mert a tündér nem mutatta meg magát. 36 hetes vagyok, így szorít az idő!
Bunkó válaszoktól tartózkodjunk, minden más esetben zöld kezet adok! :)
Előre is köszönöm!
2011. máj. 8. 16:49
2/21 anonim 

válasza:

Nekem valamiért a Gergő ugrott be azonnal. Lányból nincs hirtelen érzésem. De elég sok passzol. A Lillával jól hangozna.Vagy Annával. Minden jót nektek!
3/21 A kérdező kommentje:
Jó, vannak kalkulátorok, de az annyira személytelen. Kíváncsi vagyok, hogy ki milyen nevet tudna elképzelni utána :)
2011. máj. 8. 16:54
4/21 anonim 

válasza:

Bálint András
Kristóf
Bálint Viktoria (sztem ez gyönyörű)
Adrienn
5/21 Tinker Bell 

válasza:

Tamás
Gábor
Viktor
Gergő
Boglárka
Klára
Izabella
Marietta
8/21 anonim 

válasza:

A fiunk Barnabás, nektek is jól hangzana a Bálint Barnabás. A lányunk Enikő, szerintem az is passzol: Bálint Enikő. A mostani pocaklakó pedig Borbála vagy Áron lesz. Válogass. :)
9/21 anonim 

válasza:

Veronika, Fruzsina, Emese, Emőke
Etele, Szabolcs, Róbert, Attila
10/21 anonim 

válasza:

Száva, Léna, Tamara.
Bence, Zétény, Regő.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!