Másnak is nyűgös, fáradékony ma a babája?
Öt hónapos, iszonyat hamar elfárad - egyébként nagyon rossz alvó, de tulajdonképpen most jól alszik -, viszont ha ébren van folyamatosan nyűgös, gyakorlatilag csak a kezemben van el.
Lehet valami pocakbaj, mert evés után kb. fél órával még rosszabb a helyzet. Néhány napja eszünk almát, lehet az okozza, bár nem vettem észre, hogy fogná a hasát.
Ínyét nem látom megduzzadva, foga még nem bújt elő.
Nálatok mi a helyzet?
szia! a fiam szintén 5 hónapos. hát nálunk katasztrófahelyzet van... én egész múlt héten betegeskedtem (torokfájás, hasmenés, köhögés, takony). már kezdtem fellélegezni, hogy a fiam megússza, erre tegnap már nagyon nyűgi volt, ma reggelre meg tiszta nátha :( igaz, jobban viseli, mint én a múlt héten. hátha hamar túlesik rajta.,
ja, és szó szerint taknya nyála összefolyik, mert még az ínye is duzzadt, látom a fehér csíkocskákat... ha az ölembe fogom, olyan mintha megnyitnék egy csapot. az orrán a vizes nátha folyik, a száján meg patakokban a nyála... de viháncolni azért még van kedve, szerencsére :)
kitartást Nektek!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!