Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Másnak is nyűgös, fáradékony...

Másnak is nyűgös, fáradékony ma a babája?

Figyelt kérdés

Öt hónapos, iszonyat hamar elfárad - egyébként nagyon rossz alvó, de tulajdonképpen most jól alszik -, viszont ha ébren van folyamatosan nyűgös, gyakorlatilag csak a kezemben van el.

Lehet valami pocakbaj, mert evés után kb. fél órával még rosszabb a helyzet. Néhány napja eszünk almát, lehet az okozza, bár nem vettem észre, hogy fogná a hasát.

Ínyét nem látom megduzzadva, foga még nem bújt elő.

Nálatok mi a helyzet?

2009. márc. 10. 13:57
 1/4 anonim ***** válasza:

szia! a fiam szintén 5 hónapos. hát nálunk katasztrófahelyzet van... én egész múlt héten betegeskedtem (torokfájás, hasmenés, köhögés, takony). már kezdtem fellélegezni, hogy a fiam megússza, erre tegnap már nagyon nyűgi volt, ma reggelre meg tiszta nátha :( igaz, jobban viseli, mint én a múlt héten. hátha hamar túlesik rajta.,

ja, és szó szerint taknya nyála összefolyik, mert még az ínye is duzzadt, látom a fehér csíkocskákat... ha az ölembe fogom, olyan mintha megnyitnék egy csapot. az orrán a vizes nátha folyik, a száján meg patakokban a nyála... de viháncolni azért még van kedve, szerencsére :)

kitartást Nektek!

2009. márc. 10. 14:15
 2/4 anonim ***** válasza:
3 hós fiú. pokoli nap a mai.ordítás, kézben alvás, cici, ordítás, kézben alvás....ez megy reggeltől.
2009. márc. 10. 14:24
 3/4 anonim ***** válasza:
4,5 hós fiam, aki amúgy álombaba, teljesen kifordult magából. a délelőtt szörnyű volt, mostanra javulgat a helyzet.
2009. márc. 10. 15:16
 4/4 A kérdező kommentje:
nálunk is délutánra javult a helyzet, kb. 3 körülre
2009. márc. 10. 17:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!