Milyen időközönként lehet popsikrémet feliratni, és hány dobozzal, vagy tubussal, esetleg tégellyel?
Nekem elég havi 2 tégely, de még azt is ki kell harcolni. pff. Neki mi köze hozzá irná kifelé és kész de neeem
. Folyton akadékoskodik mindennel,még a tápszerrel is , ezért tettem fel a kérdést, de már tegnap rákérdeztem 1 gyógyszerész ismerőstől, és mondta van olyan anyuka , aki heti 3-4 tégelyt is irat. Tehát akkor nekem is köteles felirni a havi 2 tégelyt a mi dokink. Ugy gondolom.
Nekünk is havi 2-őt ír fel popsikrémből és az elég is.
Itt hallottam már olyat, hogy 6 hónapos kor felett nem írja fel az orvos, de szerencsére nálunk felírja, nem akadékoskodik ezen sem, meg a fürdetőkrémen sem (még azzal fürdetem a picimet).
A tápszer más kérdés, az nálunk is nehézkes (speciális tápszert eszik, így ezt nekünk 1 éves korig köteles felírni 90 %-osra), hetente kell járni íratni, mert egyszerre csak 1 hetit ír fel, a múltkor nagyon kiakadtam és közöltem, hogy legalább kéthetit írjon már fel (érdekes fel tudta írni!), mert nem szeretnénk állandóan rohangálni, ráadásul ezt nem is tudják kiadni, csak megrendelésre a gyógyszertárban, oda is legalább 2-3 * el kell menni, mire tápszerhez jutunk, hihetetlen!
Én mindig bőven íratok,még mosolyognak is rajta.
(Az aszisztens és a doktornőnk).De szeretem,ha van itthon recept s nem akkor kell futkosni,mikor éppen égő vörös a kisfiam feneke!
4 gyerkőc anyukája
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!