Milyen esetekben ajánlott az inhalálókészülék? És mennyi idő után várható javulás és teljes gyógyulás?
Szia!
Olyan esetekben ahol a gyógyszernek mimnél mélyebben kellene lejutnia a légutakba. Bár nem tudom, hogy ilyen pici babánál mennyire lesz hatásos mert mély levegőt kellene venni ahhoz, hogy igazán mélyre lekerüljön. Igazából a tüneteket szépen enyhíti már amikor használjátok de mikorra várható a teljes gyógyulás azt nem tudom neked megmondani. Vidd el a gyerkőcöket gyermek pulmonológushoz (tüdőgyógyászhoz) és ott neked fognak tudni segíteni. Úgy tudom, ha kiírják akkor olcsóbban lehet megvenni a készüléket is.
Szia!
Sztem próbáld ki inkább a hideg párásítót!
Az én kislányom 8,5 hónaposan bronhitises volt és korházban voltunk, aztán 2 hetente köhécselt! Ez volt rá a legjobb!
Én is úgy tudom, hogy a picik nem tudják mélyen belélegezni az inhalálásnál a levegőt!
De kérdezd meg inkább egy orvostól!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!