4 hónapos babád hányszor szopizik egy nap?
Úgy számolom, 7-szer.
(1)Reggel 5-6 körül, (2)majd 7-8 körül. Ekkor felkelünk, fent van egy szűk órát, utána alszik 2 órát. (3)Ébredéskor 10-11-kor szopi.
Innentől kezdve két-két és fél óránként szopizik, mert egy-másfél órát bír fent lenni, viszont mindig szinte mindig csak 1 órát alszik. Tehát (4) 12-13-kor, (5) 14-15-kor, (6) 16-17-kor. Végül fél 8 körül fürdés, utána (7) utolsó szopi.
Éjjel most egy hete cicimegvonás van, mert hajnali 1 után éjjel is 2-óránként ébredt, amit másfél hónap után már nem bírtam. Reggel 5-6-ig nem kap cicit, hanem máshogy altatjuk vissza és reménykedünk, hogy leszokik az ébredésekről.
Nálatok hogy van?
Sajnos én csak másfél hónapig bírtam, hogy éjjel is kétóránként etessem. A legfőbb bajom az, hogy a fáradtságtól rosszkedvű és nagyon türelmetlen lettem a nagyobb testvérével és a férjemmel is. Inkább megpróbálom leszoktatni róla, mint hogy elviselhetetlen legyek és teljesen magamba zuhanjak.
Bocs a kérdezőnek az offért.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!